• 5 aralık 2020'de vizyona girecek olan sing'in devam animasyon filmi.

    edit: vizyon tarihi 22 aralık 2021 oldu.
  • fragmanı çıkmış gelecek film. birinci filmdeki en iyi karakter olan fare mike'ı çıkardıklarına inanamıyorum. hayır yani sorun şirkette değil de seth macfarlane'de ise bir kuple frank sinatra okuyup çıkacaktın abicim, bizi mahrum ettiğin şeye bak.
  • 2016 yapımı sing (şarkını söyle)'in devam filmi sing 2 (şarkını söyle 2), gerçekleştirdikleri şovlarla yerel bir başarıya ulaşan buster moon ve arkadaşlarının, gözlerini daha büyük bir amaca dikip büyük bir sahne olan crystal tower tiyatrosu'nda yeni bir şov düzenleme çabalarını anlatıyor.

    vizyon tarihi: 21 ocak 2022
    stüdyo: universal
    türkiye dağıtım: uip türkiye
    tür: komedi, animasyon, müzikal, aile
    yapım yılı: 2021
    süre: 112 dakika
    ülke: abd

    filmin konusu:

    “hevesli koala buster moon ve yıldızlarla dolu hayvan sanatçıları, dünyanın pırıltılı eğlence başkentinde bugüne kadarki en göz kamaştırıcı sahne şovlarını hazırlıyor.

    tek bir sorun vardır: önce efsanevi müzik ikonu bono'nun canlandırdığı dünyanın en münzevi rock yıldızını kendilerine katılması için ikna etmeleri gerekiyor.

    buster ve ekibi, newmoon tiyatrosu'nu yerel bir başarıya ulaştırmıştır ama buster'ın gözleri daha büyük ödüldedir; muhteşem redshore şehrindeki crystal tower tiyatrosu'nda yeni bir gösteri sergilemek.

    ama buster ile bezgin anne domuz rosita, rockçı oklu kirpi ash, samimi goril johnny, utangaç fil meena ve elbette olağanüstü domuz provokatörü gunter'dan oluşan ekibi, hiçbir bağlantıları olmadığı için acımasız kurt jimmy crystal tarafından yönetilen dünyaca ünlü crystal entertainment'ın ofislerine gizlice girmek zorunda kalır.

    bay crystal'ın dikkatini çekmek için umutsuz bir çabayla gunter bir anda acayip bir fikir ortaya atar.

    buster da hemen onaylar.

    yeni gösterilerinde aslan rock yıldızı clay calloway'in yer alacağını vaat ederler. ama sorun şudur ki buster 10 yıl önce karısını kaybettikten sonra kendisini dünyadan soyutlayan ve o günden beri hiçbir yerde görülmeyen clay'le hiç tanışmamıştır.

    gunter, buster'ın dünya dışı teatral şaheserini hayal etmesine yardım ederken ve bay crystal'ın baskısı ile kötü tehditleri artarken buster, clay'i bulmak ve sahneye dönmesi için ikna etmek üzere yola çıkar.

    buster'ın en büyük başarısı olarak başlayan hayali müziğin en kırık kalbi bile onarıcı güce sahip olduğunun duygusal olarak anımsatıcısı olur.”

    yönetmen: garth jennings, christophe lourdelet
    oyuncular: matthew mcconaughey, scarlett johansson, taron egerton, tori kelly, reese whiterspoon
    senaryo: garth jennings

    vizyon tarihi: 21 ocak 2022

    filmin dublajlı fragmanını buradan izlemek mümkün.

    filmin dublajlı 2. fragmanını buradan izlemek mümkün.

    filmin dublajlı 3. fragmanını buradan izlemek mümkün.
  • kizla az once bitirip ciktik. cok guzel film, kesin gidin. keyifle suratinizda gulumseme ve birkac yerde kahkaha atarak izliyorsunuz. ben ilk fillmden daha cok begendim.

    cocugu olanlar icin bilgi,normalde 1.5 saat maksimum oturma suresi olan kiz cocugu, 2 saat ariza cikarmadan seyretti ve cok keyif aldi. bir iki saat daha olsa seyrederdik sanirim.
  • birincisi efsaneydi. ikincisi hakkında da abd'de çok iyi yorumlar var. 22 ocak'ta türkiye'de.
  • çıtır çerezlik film. izlettiriyor kendini ama konusu ilk filmin çakması gibi olmuş ve oldukça zorlama hissettiriyor. yine de fena değil.
  • ilk filmin de üstüne koyarak devam etmişler. sahne şovları sanki gerçekte yapılmış gibi baya güzeldi. grafikler baya iyiydi. her geçen yıl animasyon filmlerin gerçekçiliği, kalitesi kat be kat artıyor. yine enfes şarkıların olduğu bu 2. filmi herkese öneririm.
  • kızımla izlemek için sabırsızlanıyorum.
  • birinci filmin 2016 yılında çıkışından 5 yıl sonra gelen devam filmi. müzikal tarzda başarılı çok örneği yok aslında. bence bu seriyi ailecek izleyip keyifli zaman geçirebilirsiniz. ana karakterlerin yanında çok sayıda farklı hayvan, verdiği güzel mesajlar, karakterlerin uyumu ile rengarenk bir animasyondu. tavsiye ederim.

    puanım: 7.4/10
  • "bu yılbaşı döneminde ıllumination’ın başarılı animasyon serisi büyük hayaller ve muhteşem, hit şarkılarla birlikte geri dönüyor.
    hevesli koala, buster moon ve yıldızlarla dolu hayvan sanatçıları, dünyanın pırıltılı eğlence başkentinde bugüne kadarki en göz kamaştırıcı sahne şovlarını hazırlıyor."

    filme dair herkes ve her şey.
hesabın var mı? giriş yap