• (bkz: yuh)
  • ön yargılarımızı ve egomuzu bi kenara bırakıp düşündümüz zaman mantıklı bir uygulama olacağını anlamak zor olmasa gerek. bu dünya bize ait değil ve onu korumalıyız. bu tüketim denen şey katlanarak arttığına göre gelecek kuşakların ne halde olacağını tahmin etmek zor değil.
    (bkz: neden olmasın)
  • orospu cocuklarindan da veled-i zina vergisi alinmasinin yolunu acacak gelisme.

    not: zayifim.
  • bir şişko olarak desteklediğim önerme.eğer aptal insanlardan daha fazla vergi alınması kabul edilirse bunu da pekala kabul ederim. her yıl aptal insanlar ölmesin diye uyarı işaretleri vs kullanılıyor. benim verdiğim vergiler bu aptal tabelalara,uyarı levhalarına falan gidiyor. bu güzel uygulamayı başlatıp herkese örnek olalım hadi.
  • ms hastası bir insanın ne kadar kortizon aldığını, buna bağlı olarak ne kadar kilo alabileceğini düşünemeyecek kadar küçük beyinli insan önerisi.
    ayrıca (bkz: enrty nick uyumu)
  • (bkz: sigara vergisi)

    adam sigara bağımlısı. dikkatini çekerim bağımlı. hasta yani. hasta olduğu için neden daha fazla ödesin? adam obez. hasta yani. bunu anlamıyor musun? kardiyovasküler rahatsızlıkları olandan da mı vergi alacaksın?
  • ülkemiz insanlarının çoğunluğunun ücretli olduğu ve bordro aracılığıyla kaynakta vergilendiği düşünüldüğünde imkansız olandır. uygulamada insan kaynakları bölümleri ayda bir personellerini tartacaklar ve ödeyecekleri vergiyi, kendilerinden keseceklerdir. ancak zaten çoğunlukla asgari'den gösterilen ve elden verilen bu paralar üzerinden yapılan kesintiler devlete ulaşmayacağı gibi patronların daha da semirmesine vesile olacaktır. öte yandan beyan ile vergi verenlerde ise insanlar %10 ödülü alabilmek için şişman olan arkadaşlarını devlete ispiyonlayacak, vergi denetim elemanları sürümden kazanabilmek için artık devasa şirketlerin karmaşık hesaplarına bakmaktansa bir adet baskülle şehrin kalabalık noktalarına pusu atacaklar. adeta sosyal bir yıkım.
hesabın var mı? giriş yap