• ırak savaşı'nı konu alan taktiksel first person shooter oyunu. 2021'de çıkacak.
  • gerçek olayları anlattığını iddia eden bir fps oyunu. fena değil gibi görünüyor;

    https://www.youtube.com/…vf0c9swewpa&ab_channel=ign
  • oynanış videosu çıkmış oyundur.yani daha pre alpha kısacası oyun en en erken sürümü gibi düşünülelim fakat yıllardır sadece bu kadar şey yapmaları çok garip muhtemelen ortalama aşşağısında oyun olacaktır
  • pc için henüz çıkmamış gibi duran oyun. grafikler vs çok iyi görünüyor. bizden geçti biraz zaman ayırmak falan da, dikkat çekici olduğunu belirteyim.
  • ırak - felluce'de amerikan askerlerinin çatışmalarda nasıl hissettiğini hissettirebilen gerçekçi fps oyunu. ilk başta konami yapımcısı olacaktı ama askerlerin bazı tanıdıkları bunun eğlence aracı haline dönüştürülmesine karşı çıktıkları için iptal edilmişti.

    ve 15 yıl sonra başka bi firma bu yola baş koydu ve steam'de bugün yayınlandı. oyun grafik ve özellikle atmosfer açısından muazzam. gerçek bir çatışma hissi veriyor. silah sesleri dışardayken farklı, iç mekandayken farklı çıkıyor ve bilhassa iç mekandayken gerçek çatışmadaymışsınız gibi hissettiriyor.

    oyun şu an erken erişimde. campaign modu da var fakat şu an kilitli. şimdilik sadece co-op şeklinde oynanabiliyor ve tek başınızaysanız işiniz çok zor.
    fiyat etiketi 39,99dolar, türkiyede 340 tl ile çıktı. tabi bunun artma ihtimali çok yüksek. oyun, ufak tefek eksikleriyle fakat muazzam potansiyel içeriyor.
    oyunu bekleyenler şimdiden elini çabuk tutsun derim.

    dipnot: kendinizi türk askeri yerine koyup, güneydoğu'da hendek operasyonlarında gibi de hissedebilirsiniz.
  • erken erişim oyunlardan nefret ediyorum ama bu oyun harika gözüküyor her şeyiyle, seneye konsol çıkışı olacakmış o zamana kadar tam sürüme geçerler diye düşünüyorum.
  • zor ki ne zor arkadaş bu ne ya bu ne hardcore oyundur adamlar zorun dibine vurmuşlar oyunda hareket etmeden önce 3 kez düşünüyorsun ve tek mermiyle yada 3 mermiyle indiyorlar adamı yalnız çok hoşuma gitti bu oyun bir yerde paytak ördek yavrusu gibi koşuyorsun yanında tank gibi bişey var o arada bir minarede keskin nişancı var neyse keskin nisancidan şuan için tanki kendimize siper edip kurtarıyoruz paçayı o arada tanka rpg geliyor yaralanıyoruz saçılan şarapnellerden sonra bir rpg daha yiyoruz tanka bu kez akillandik ama kenarlara pek girmiyiruz sonra koşarak duvara yaklaşıyoruz siper almak için bu arada sniperde bizi yokluyor devamlı ama bizim kendisiyle görsel temasimiz yok duvara dayanıp siper alıp gelen elemanlara sıkıyoruz ama yaralanıyoruz bakıyoruz ki kolumuzdan yaralandik önemli değil falan sonra harabeleri doğru ilerliyoruz ama her adımı atmadan önce emin misin sorusunu soruyoruz kendimize hava desteği bekliyoruz bu arada tabilki gelmiyor falan yapay zeka muhteşem çalışıyor oyunda taktikler elemanlar öyle kafayı çıkar ateş et saklan yok yani hlmayin tarkasinda yürümek kadar tehlikeli bu oyun devamlı pür dikkatsiniz falan harabeleri geçince evlerin içine girince dahada tehlikeli bir hal alıyor oyun her yerden çıkabilirler falan bir süre sonra zaten öldürüyorlar sizi garanti oyunda zorluk seviyesi sabit değişmiyor arkadaşlarınız size yardım edebiliyor zaten tekseniz tek girerseniz elemanlar tekde alıyorlar yine ama şunu soylemek istiyorum oyun abd yanlısı falan olabilir taraflı olabilir ona deyinmiycem abd ordusunun iragin felluje bolgesinde hava desteği beklediği ve bir türlü gelmeyip çok sıkıntı yaşadığı bir yeri belgeselvari bir şekilde askerlerin kendi ifadeleriyle anlatmış o ortama gerçekten sizi sokuyor bazen bu adaletsizlik diyorsunuz tek yiyorsunuz tek atıyorsunuz yanınızdaki arkadaş ölürken yardım edemiyorsunuz hareket edemiyorsunuz savaş belkide çok gerçek bir şekilde yaşatılmaya çalışılmış erken erişim halinde bile benden tam not aldı ayrıca her oyuna girdiğiniz de yapay zeka oyunu ve map i yeniden tasarlıyor ayrıca dusmanlarida stratejiyi de tasarlıyor haydeee bakalım 2 dakika yaşayabilecek misiniz görün birlikte oynamak isteyen varsa eklesin
  • ps'e çıkıp çıkmayacağını merak ettiğim ses dizayn mükemmel olmuş oyundur.

    beklenti yüksek.
  • beraber oynamayı düşünen bir kaç ekşici bulabilirsem almayı düşündüğüm bir oyundur. tek başına başa çıkılabilecek bir oyuna benzemiyor.
  • tek başına oynaması son derece zor ve gergin olan oyun
hesabın var mı? giriş yap