• güncelleme: https://twitter.com/…ent/status/1205037012979535872

    ekleme: https://mobile.twitter.com/…185907758232756224?s=09

    ön edit2:bazı yazar arkadaşlık bizi dolandırıcılıkla suçlamış hem de hiç bir dayanağı olmadan onlara hiçbir şey söylemiyorum.devlet hastanesinde oluyor diyen arkadaşlar için de kampanyayı bizzat yürüten şahsın yazdıklarını ekliyorum buraya.

    2018 şubat ayında neredeyse şiddetli bir şekilde baltalimanı hastanesi önerildi. yunus mart 2018 de hastaneye gitti 13-14 doktor muayene etti. daha sonra gidin 1.5 ay sonra sizi çağırırız dediler. 1.5 ay geçtikten sonra hastaneyi aradım. bana biz sizi ararız dediler ve tabi daha sonraki aramalarımda da aynı şeyler oldu ve sürekli erlediler. en son eylül 2018 de çağırdılar. hastaneye gittik yine benzer muayeneler oldu ve daha sonra 1.5 aulık ek süre daha verdi. 1.5 aylık süreden sonra tekrar ertelemeler başladı aralık 2018 yılına kadar. aralık 2018 yılında hastaneye gittiğimiz solunum fonk. ile ilgili testler yapıldı ve akciğerin gerektiğinden küçük kaldığı gelişmediğini söylediler. bir iki ilaç tavsiyesi ve bir aylık süre verdiler. 1 aylık süre bittikten sonra bu defa hastaneye gittiğimizde yunus'un tedaviye yanıt vermediğini ve bu şartlar altında bu ameliyatı yapamayacaklarını söylediler. ve tam olarak yunus'un bir yılına mal oldu, tabi beraberinde getirdiği zaman kaybı, ilerleyen hastalık, artan maliyet ve devam etmeyen eğitim hayatı. hocam bütün önerilere açığım tabi ancak şunu belirtmeden olmaz yunus en son samsun 19 mayis hastanesinde muayene olurken doktor bana şu lafı söyle: ''yunus şu an 60 yaşında ve 40 yıl sigra içmiş bir birey gibi solunum sistemi çalışıyor.'' bu demek oluyor ki yunus'un kaybedecek bir günü dahi yok.

    ön edit: arkadaşımızın ameliyatını istanbul’da florance nightingale hastanesi kabul etmiştir,devlet hastaneleri bu ameliyatı üstlenmiyor.toplam 350 bin tl gerekli ameliyat için,toplanan miktarı öğrendiğimde burada paylaşacağım. kendisi 19 yaşında, bu hastalıktan muzdarip olduğu için üniversiteye başlayamamış. yatarken, yürürken, günlük hayatında çok zorluk çekiyormuş. ailesinin maddi durumu da ortalamanın epey altında.

    skolyoz (omurga eğriliği) hastası yunus şalişli' nin tedavisi için ailenin maddi desteğe ihtiyacı var. valiliğin izin belgesi ve onaylı hesap numarası ektedir.

    hiç kimsenin kimsesiz olmadığını biliyoruz ve inanıyoruz.

    valilik izni :
    https://eksiup.com/p/qn272546rixb
    hesap no: https://eksiup.com/p/7r271654cwos
    yunus şalişli

    yunus'un resmi:
    https://eksiup.com/p/6e271717iefj
    tr75 0001 0013 7865 6439 2050 04

    edit1:arkadaşımızın ameliyatı maalesef skolyoz derecesinde bir ameliyat değil, bu ameliyatı olamazsa hayatını kaybetme ihtimali var. mevcut durumda, ciğerleri sıkışmış ve kalbi ise büyük tehlikede. kendisi anadan doğma bu şekilde olduğu için, gün çektikçe kemikleri büyüyor, gelişiyor ve organları daha fazla sıkışmaya maruz kalıyor.
  • gözardı edilmemesi gereken durum.
  • skolyoz ameliyatları için devlet hastane ve üniversitelerinde son derece yeterli doktorlar ve yeterli ekipman varken sürekli bu şekilde çıkan haberlere ve verilen paralara şaşırıyorum. hatta para verenlerin kandırılışına üzülüyorum.
    para toplanmadan da yapılabilecek bir skolyoz ameliyatı için yapılan kampanyadır.
  • yunus'a destek oluyoruz.
  • dualarımız seninle güzel yunus
  • allah yardımcınız olsun
  • malesef ben bu ameliyatı bir kere geçirdim ve şuan çok sağlıklıyım. yunus kim bilir kaç kere geçirecek, çok çok geçmiş olsun kardeşim, ameliyat sürecinde başarılar.
  • sağlıklı bir hayat için başlatılan, en kısa sürede başarıya ulaşmasını dilediğim etkinlik.
  • acil şifalar diliyorum kardeşimize.
  • doğruysa desteklenmesi gerekendir.
hesabın var mı? giriş yap