• surekli takip ettigim nadir sitelerden. ara sira gercekten iyi indirimleri yakalayabileceginiz bir yerdir.
    alternatif olarak fatwallet onerilebilir.
  • en gözde indirimlerin "hot deals" başlığı altında sıralandığı yararlı internet sitesi. kimi treadler binlerce deal tecrübesi ve postları barındırır bağrında.
  • donanimhaber oluculerinin atalari buradadir.
  • büyük miktarda alışveriş yapacagim zaman illa ki girip baktığım site.
    yıllar içerisinde bana birkaç bin dolar indirim kazandırmıştır tahminen.

    özellikle ürün olarak ne alacağınızdan eminseniz satın almadan 1-2 hafta önce buraya anahtar kelimeyi kaydediyorsunuz. indirim olduğunda email olarak post kutunuza dusuyor ve satın alıyorsunuz.
    çok net, basarili bir çalışma.

    tabi sitelerindeki yüzlerce tip gibi donanımhaber ölücüsüne de dönüşme riskiniz var.
    oraya dikkat. kaptırmayın kendinizi.

    bu arada başlığın 9 sene aradan sonra ikinci entry'sini girmişim.
  • bir kaç tane yazı ile popülerliğini ekşide bulamamış efsane portal. abd dışında çalışıyor mu bilmiyorum. avrupa ve tr de uygulamayı açtığımda "burada kullanamazsınız" diyordu. hayatımda slickdeals kullanmak benim için klasiklerden. eğer bir şey alacaksam ilk burada araştıyorum. bazen bir indirim çıkıyor veya kampanya veya gift card vs. veya bazen ileride alacağım bir şey için araştırma yapıyorum, ara ara takip ediyorum. eğer aceleniz de yoksa bir timsah gibi sakince suyun altında bekleyip en güzel indirimi kapabilirsiniz. uygulama veya web siteyi kullanabilirsiniz. anahtar kelimeler için bildirim de oluşturabilirsiniz. indirimlerin altında yer alan yorumları okumanızı tavsiye ederim. kıssadan bir şey anlatayım. aylar önce bir kampanya vardı. samsung telefon ile t mobile store'da check in yap 6250 puan kazan diye bir şey. yaptım aldım puanı. geçtiğimiz günlerde de samsung, 10.000mah powerbank fiyatını 15 dolar yapmış normalde 35 imiş. yorumlarda da 6250 puana iki tane aldık diyenler vardı. denedim oldu. iki adet powerbank için 6250 puan ve bir dolar kadar bir şey ödedim. bir dolar da vergi bu arada. sorusu olan yazabilir.
hesabın var mı? giriş yap