• clark kentin büyüdüğü kasabanın adı.
    (bkz: superman)
  • yanilmiyorsam wb20 tarafindan yayinlanan, superman yani clark kent'in gencligi, lise yillarini anlatan dizi. friends* ile ayni zamana denk gelmiyorsa ve yapacak daha iyi bisey yoksa izlenebilir oyle arada

    yillar sonra gelen edit: bugun smallville ba$ligini acip sirayla yazilanlari okumaya ba$ladigimda 2 numarali entry'yi gorup hasiktir lan oradan dedigimde, entry'nin sahibinin kimligi hakkinda en ufak bir fikrim yoktu, bu da beni bu edit'i yazmaya mecbur birakti. bu entry'yi genclik hezeyanlari icinde yazmi$ olabilirim, kendimi kiniyorum, zira 1 aydir yeni bolum yayinlanmadigi icin karnima agrilar girmekte, yeni bolumun yayinlanacagi 30 mart 2006 yi kendime resmi tatil ilan ettim, o gun cali$mayacagim smallville izleyecegim. ah be oglum clark, dinlesene $u jor-el in sozunu..
  • wb10nin sali aksamlari atraksionu olarak sundugu dizi. smallville adli minik nufuslu kasabada meteor shower sonrasi garip seyler olmaktadir. her bolum kryptonun feleginden donmus yeni kahramanlar ortaya cikmaktadir.
    friendsden bir saat sonra yayinlandigi icin rahatsizlik vermemektedir. frasier sorun cikarabilir ancak akabinde foxun 24 ile devam edilince sorun cozulur.
  • dizide clark kent'in annesini oynayan oyuncu supermen 3'te lana lang'i oynayan annette o'toole'dur. ayrıca lex luthor ile clark kent süper kankadır şimdilik. orjinal hikayede lana lang ile evlenen pete ross da şu aşamada clark'ın yakın arkadaşıdır ve lana ile aralarında hiçbir şey yoktur henüz. gene orjinal hikayede lois lane metropolis'te doğup büyüdüğü için lois lane karakterinin muadili olarak chloe sullivan yaratılmıştır, klark'a yanıktır kendisi, sarışındır. öte yandan lana lang'in de başını boş bırakmamak için yaratılan whitney de bu şekilde uydurma karakterdir, fitbolcudur, ağır ve sıkıcı bir abidir ama babası çok hasta olduğu için bana ihtiyacı var hesabı lana onu terkedemez.
    lana'yı çin/flaman kırması oyuncu kristin kreuk oynar, allah sahibine bağışlasın bir içim su bir abladır, klark'ı da filmlerdeki kılkuyruk klark'la alakası olmayan tom welling oynar, o da oldukça temiz, düzgün bir çocuktur. kel gafalı lex luthor'u ise urban legends'da klozet başında can veren michael rosenbaum oynar, gafası essahtan tıraşlıdır. dizinin müziklerine ayrıca dikkat, oldukça güzeller..
  • klark kent'in lana'yi sikmek isteyen 3 adami dovmesi sonucu public service cezasi almasi, 3 herifin de klark'i dava etmesi ta$akoglanina donu$mesi gibi i$etici olaylara tanik oldugunuz, her meselenin ayni bolum icinde ba$layip bittigini gorebildiginiz, ta$ gibi karilar ve sut gibi heriflerin suratina yapilan close up lar sayesinde yer yer kagnila$an, git gide brezilya dizisine donen bir dizi. biz yine izlerken eglenmesini biliyoruz ama olsun. ha bir de 3-4 bolumde bir ayri mutant gelir bu koye.
  • küçük bir yer olduğu kesin.
    (bkz: berbat espriler)
  • ilk iki bölümünü (bkz: pilot) kapsayan bir de dvd'si olan eğlenceli dizi... özellikle müzikleri harika, kristin kreuk çok ho$ ve mutant ki$ilerin isimleri süper... örneğin kryptonite etkili böceklerin "bug-boy"a dönü$türdüğü herifin adı greg... (bkz: gregor samsa)...
  • bagnaz hayran kitlesine ragmen cesur senaryolariyla superman mitosunu son donem cizgi romanlarinda dahi degisiklige ugratmayi basarmis, türk televizyon kanallarinin, maalesef henuz seyredilme potansiyelini kavrayamamis oldugu tv dizisi.
  • clark: it’s still strange to think that he and rickman were once best friends. think we’ll ever end up like that ?
    lex: trust me, clark. our friendship is going to be the stuff of legends.

    gibi enteresan diyaloglar barindiran eglencelik dizi. artik iyice kli$ele$mi$ superman hadisesine son yillarda yeni bir $eyler katmayi ba$arabilen nadir eserlerden.
  • aslinda bir sembol.
    superman gibi bir adam smallville'den cikiyor. neden? her amerikali icin firsatlar e$ittir de ondan. herkes vergisini vesin, tuketsin, manual okusun, federal hukumete guvensin hesabi.
hesabın var mı? giriş yap