• doğal seleksiyon denen şeyin yalan olduğunu ispatlayan entry'i yazan arkadaşın kızdığı mallardır. amk doğal seleksiyon olsa sen nasıl entry girecen.
  • susuzlukdan geberse bir damla su vermeyeceğiniz "mal"'ın tekinin beyanı.

    evet keşke doğal seleksiyon yerine moderatörler azcık işlerini yapsalarda böyle mallar ile muhattap olmasak.
  • hayvanoğlu hayvanlara dert olmuştur.
  • bir yudum suyu bile bu gezegende haketmeyen trollere dert olan konudur. mallıkta sınır tanımayan oküzoglu oküzlerin de sokaktaki hayvanlara yardım eden ve hiç tanımadığı vicdan sahibi insanlara mal diyerek hakaret etmesine ve ezikliğini sergilemesine ortam yaratmıştır.
  • doğal seleksiyondan bihaber olan mal hakareti. bak benim gerzek arkadaşım sen her yere bina dik, toprak, göl bir bok bırakma sonra doğal seleksiyondan bahset. bir de doğal seleksiyon bilgisi çekmeyin bana de. cahillik kötü çok kötü bir şey.
  • -diye böğürdü öküz.
  • doğal seleksiyonun ne olduğunu bilmeyen mal beyanı.

    lan doğal mı kaldı, insanlık doğa mı bıraktı amk. bu hayvanların yaşam alanlarına el birliğiyle tecavüz ettik, şimdi de "e doğal seleksiyon" mu diyek. yok hes yok kentsel dönüşüm ne bir ağaç kaldı ne su birikintisi. adamlar 1 litre su akan akarsu görünce üstüne 5 tane hes dikiyor. bu hayvan suyu nerden içsin, erikliden sipariş verse verecek de ah bi konuşabilse! kürsel ısınma yüzünden memlekette su kalmamış, 2 gün sonra sen doğal seleksiyona uğrayacaksın, haberin yok.

    foxilite cevap editi:

    "denyo herif sokak hayvanlarının var oluş sebebi senin atıkların senin binaların. memleket dağ taş kaynıyor git o dağda orman da o kediyi görebiliyor musun sen?"

    la mal evcilleştirmeden haberin yok galiba. bu hayvanları evcilleştiren insanoğlu. atları keçileri köpekleri falan. normalde bunlar dağda taşta yaşıyorken, doğada avını buluyorken, insanoğlu olarak kendi işlerimiz için bu hayvanları evcilleştirmişiz. şimdi napalım hadi ormana işimiz bitti mi diyelim? salaksın bari belli etme. lan bi de senin orman tahribatından falan hiç haberin yok galiba. orman yoksa, varolan ormanda su yoksa napsın bu hayvan? bence sen git ormanda yaşa, kafana çok uygun orası.

    edit 2: zavallıcık yetişemeyince "asdfgh troll'lük yaptım, sizi sazanlar" ayağına yatmış. hey allahım ya.
hesabın var mı? giriş yap