• sokağa çıkmayarak çözebileceğiniz sorun. bu sokaklar sadece size ait değil. köpeklerle yaşamayı öğrenin veya köpeklerin olmadığı başka ülkeye defolun.

    (bkz: yallah avrupa'ya)

    ekleme: (bkz: işkenceyle öldürülen çocuğu köpekler öldürdü demek)

    köpekler bildiğim kadarıyla bu şekilde işkenceyle bir çocuk öldürüp birde üstüne başka canlılara suç atmıyor. bu başlığı açan ve destekleyen zihniyet ile o çocuğa işkence ederek öldüren zihniyet arasında gram fark yok. bugün köpekler rahatsız eder onları öldürür yarın çocuk ağlamasından rahatsız olur çocuk öldürür.
  • bir insanın sokağa çıkma, spor yapma gibi özgürlüklerini kısıtlamayı öneren bir yazarın olduğunu gördüğümüz başlık.

    şakaysa da gerçekse de komik değil.
  • kesinlikle doğru, yok olsunlar.anlamsız saldırıların sonu gelmiyor, geberip gitsinler
  • başıma bir şey gelmeyecekse anlayabildiğim isyan. dümdüz yolda yürürken nereden çıktığını bile anlamadığım bir köpeğin saldırısı yüzünden hava karardıktan sonra sokağın başındaki markete bile arabayla gidiyorum, yürüdüğüm yolu değiştiriyorum bazen sokakta köpek görünce. bir de geceleri çok kalabalık ve agresif oluyorlar :(
  • hala bu platformda sokak köpeklerine karşı en ufak laf etmenin mümkün olmadığını anlamayanları göstermiştir. buraları birazdan "hayvanseverler" tarafından hakaretle dolar, yazar arkadaş linci burada mı alır yoksa paket olarak mı, karar verse iyi olur.
  • köpek fobisi olan ve köpek var diye evine giremeyen çığlıklar içerisinde kalan biri olarak, intikam duygusu ve öldürme isteği içermeyecek şekilde köpek sorununa bir çare bulunması gerektiğini düşünüyorum.
  • bugüne kadar bana saldiran veya tehdit eden kopeklerin hicbiri sahipsiz degildi.
    ustelik herhangi bir sokak kopegine selam vermeden de gecmiyorum.
    sokak kopeginden tirsan, onları tehlike olarak algilayan insanları da hicbir zaman anlamadim.

    edit: hala 10 tane sokak kopeginin ona saldırdığını iddia eden ve bu saldiridan sag kurtuldugunu (boyle bir durumdan sag cikacagini zanneden) soyleyen insanlarin garip temennilerine maruz kaliyorum.
  • bazı insanlar da senin gibi sadece gezen yürüyen köpeklere saldırıyor o köpekler ne yapsın onlar da mı insanları istemesin onlar da mı ekşiye yazsın ?
  • hayvan dostuyum ama önce insan. köpek tehlikeli bir hayvan kimi zaman. şehrin ortasında, istanbul'da hem de en büyük ve kalabalık hastanelerden birinin önünde bir tanıdığımı ve küçük kızını ısırdı. ölmek üzere olan hasta babasının telaşı içine bir de kuduz aşısının karnesini takip etmek zorunda kaldı. yine yakın bir akrabamın tüm vücudunu parçaladı ve adam aylarca yatakta tedavi gördü. önlem alınmalı. sabah karanlıkta işe gidiyoruz. küçükken belediyelerce vurulmuş parçalanmış köpekler görürdüm, katliam! bu da değil çözüm. kısırlaştırılıp kontrol altında tutulmalılar.
hesabın var mı? giriş yap