• farlarını yakarak kıcınızın dibine kadar girerler öyleki bir frende kaza kacınılmazdır ama sag seride gecemezsiniz hemen cünkü kamyonlar yavas gitmektedir ve kolaylıkla birinin altına girebilirsiniz. ben böyle durumlarda gaz kesip bana daha da yaklastırıyorum korkup arayı acıyolar mecburen. tavsiye ederim.
  • iki gruba ayrılırlar (genelleme yapıyorum)

    işyerleri istanbul merkeze uzak olup (çerkezköy, çorlu, gebze, adapazarı vs) her gün işe gidip gelmekten sıkılıp altlarındaki araba ne hızla gidebiliyorsa onla giden, içlerinde sabır diye bir şey kalmamış terbiyesiz aslan parçaları (bir an önce silkinip kendilerine gelmeleri tavsiye edilir, çoğunun çoluğu çocuğu vardır)

    ya da

    artık parasını her nereden kazandılar veya peder beyleri ceplerine koyduysa altlarına çektikleri inanılmaz kuvette makinaları penis extension olarak kullanan gerçek orospu çocukları.
  • bunların bir de 100'ün üzerinde bir hızla akan bir trafikte sol şeritte 60'la giden versiyonları vardır ki, %99'u kadındır. geri kalan %1'i de çoktan yaş haddinden emekli olmuş bir erkektir.
  • şahsen kumburgaz - küçükçekmece arasındaki otobanda sıklıkla rastladığım , şeritler arası makas atma manyağı şahıslardır. tanınmaları gayet kolaydır. bu kişilerin arabaları genelde küçük ama "iyi kaçıyo aabi" arabaları olan cinstendir. peugeot 206/306/106 veya golf, tipo ve türevleridir. aksesuarlıdırlar.. arka kanatları , alltan vuran neon ışıkları vs vardır.bunları takınca arabanın gücü artıyormuş gibi düşünürler..hatta son günlerde yeni çıkan ve henüz kimsenin "ne iş?" demediği bir moda vardır ki bu arkadaşların araçlarında ön plaka çıkarılmıştır. panjur, yarış arabalarının ön panjuru gibi bir ızgara ile değiştirildiğinden façası bozulmasın diye ön plaka yoktur, arka plaka vardır. tek tük görülmektedirler.
    bu .mna koduklarım, sürekli bir yarış içindedirler..tamponun dibine yapışırlar, selektör yapıp yol isterler ama yol vermenizi beklemezler. hemen sağınıza geçip bir de tip tip bakıp yanınızdan geçerler. arkayı gösteren iç aynanızdan böyle bir manyağın geldiğini gördüğünüzde sakın gidişinizi değiştirmeyiniz. sabit hızla kalınız. o manyak zaten sizin gidişinize göre bir hareket tarzı belirlemiştir, en azından planını bozmayın. onun geri zekasının düşünemeyeceği bir hareket yaparsanız kaza kaçınılmaz olur. en ufak kırmızı ışık ihlalinde tepenizde biten trafik görevlilerini beyhude aramayınız canım kardeşim. bu adamlar efsunlanmışlardır, yakalanmazlar. bir kaza olup ölseler bile arkalarından "vah vah gencecik insanlar ölüyor yazık" ağıtları yakılır. kimse onların ölmeden iki dakika önce başkalarının hayatına kastettiğini sorgulamaz. alırlar 36 ay vadeli bir araba, bir iki aksesuar yaptırırlar, sürekli küçük viteste tutup o şerit senin bu tampon benim zıplayıp dururlar..müziği de dibine kadar açarlar ki kendilerinin geldiği duyulsun da sizin ona çaldığınız kornalar ve ettiğiniz küfürler duyulmasın.
  • sol şerit sorunlarına neden olan zihniyetin diğer zıttı için (bkz: sol şeritte yirmiyle giden zihniyet).

    nihayetinde, (bkz: trafik adabı)
  • kendilerini çok marifetli sürücü zannederler ama insanlar onların gelişlerinden tırsıp yol verdikleri ya da hiç kıpırdamadıkları için hayatta kalabilmektedirler. çoğunluğunun arabası da peugeot ya da golf falan gibi hiç de sportif yol tutuş/frenleme özelliklerine sahip olmayan arabalardır.
  • illa para babası olmasına, altına en baba arabayı çekmesine gerek olmayan orospu çocuklarıdır. iki şeritli yolda yanyana giden kamyonlar, otobüs sollayan vidanjörler, beton taşıyan araç (adı ne boksa) geçmeye çalışan körüklü otobüsler, hepsi bu zihniyetin önde gideni, bayrak sallayanıdır.
    (bkz: trafik malları)
  • 100 ile giden arabalari 105 ile sollamaya calisip sol seridi 10 dakikadan fazla isgal eden orospu cocuklaridir.
  • siz sol şeritte giderken kıçınıza yapışıp sellektörle yol istemeleri tamam orospu çocukluğudur, yol istenecekse onun da bir adabı vardır falan ama hiç değilse kendi içinde bir mantığı var, tutarlı bir yanı var bu davranışın, adam basmış sol şeritten geliyor öküzce de olsa yol istiyor neticede. bir de siz sağ ya da orta şeritte giderken arkanızdan gelip sellektörle yol isteyenler ısrarla kıçınıza girenler var ki esas bu arkadaşlar orospu çocukluğuyla mallığın mükemmel bir kombinasyonunu sergilemekte, insanoğlunun sahip olabileceği en aşağı bilinç düzeyinin sinyallerini vermektedirler. be ibenin evladı madem yol istiyon, buyur geç solumdan git, götün yemiyosa sol şeride geçmeye bekle o zaman paşa paşa, takip mesafesini koruyarak gel arkamdan, bu nasıl bir şapşallıktır?! denyo seni yaa...

    otobanda buna benzer bir ilkel yaşam formuyla karşılaştığınızda (ki tem'de karşılaşmanız yüksek bir olasılıktır) yapmanız gereken şey çok basittir: misal 90'la mi gidiyorsunuz. hızınızı 60'a kadar düşürün, sellektöre karşı çevirin dikiz aynanızı başka bir yöne, teybe sakin bir şeyler koyun, iyice arkanıza yaslanın, camı açın, sigara içiyorsanız bi sigara yakın, sol kolunuzu camdan çıkarın arada sigaranızdan bir nefes çekin, ne biliym arada manzarayı falan seyredin. bırakın arkada köpürsün mal...

    ayrıca ilgilenenler için:
    (bkz: istanbul'da araç kullanma rehberi)
  • bu orospu cocuklari ayna da kullanmaz.. 1 km onceden selektor yapsanizda umursamaz aynen onunuze cikmaya devam eder kagni arabasi hiziyla.. sol seridin en az isgal edilecek serit oldugundan habersizce saatlerce sollama yapabilirler..
hesabın var mı? giriş yap