• kendisi ayni zamanda buyuk soner olarak bilinirdi. ayni zamanda trabzonspor'da 2 soner bulundugu icin kisa boylu olanina kucuk soner, uzun boylu olanina da buyuk soner denmi$ti. kendisi aslinda iyi bir futbolcu olmasina ragmen talihsiz bir mudahale sonrasinda galatasaray'li okan buruk'un ayagini "yanli$likla" iki yerinden birden kirmi$tir.
  • 93-94 sezonunda galatasaray'a transfer olmuş futbolcudur. hatta okan'la birlikte barışma pozları vermiştir gazetelere.
    kasap denirdi kendisine
  • trabzonspor a sarıyerspor dan transfer edilmişti ve sarıyer ile trabzon da giderek artan performansı onu tekrar istanbul a ama bu sefer sarıyerspor a değil de üç büyüklerden birine gitmesine vesile olmuştu. soner galatasaray ı tercih etmesindeki en büyük etkenin okan buruk a yaptığı müdahele yüzünden çektiği vicdan azabı olduğunu söylemişti futbolu bırakmaya yakın. çünkü galatasaray soner tolunguç için yanlış bir tercihti.
    galatasaray formasıyla benim hatırladığım tek hareketi ; şampiyonluğa doğru giderken son haftalara doğru ali sami yen de oynanan ve 3-1 galatasaray ın üstünlüğü ile biten kayserispor maçında uzaklardan atmış olduğu bazuka gibi golüdür.
  • http://img130.imageshack.us/…/sonertolunggs1yw2.jpg bu resimdeki soner soner tolungüç değil trabzonsporlu diğer soner'dir. photoshop yapılmış ama olmamış tabi.
  • erman toroğlu'nun aktif hakemlik kariyerinde son kez kırmızı kart gösterdiği adamdır, tabii bunu okan'ın ayağının kırıldığı pozisyonda değil de ikinci devredeki başka bir pozisyonda ikinci sarı karttan görmüş olması daha acayiptir.
    bir de trabzonspor'da oynarken büyük soner olarak anıldığını ekleyelim.
  • tff kayıtlarına göre 1992-1993 sezonu ilk yarı ortalarında sarıyer'den trabzonspor'a kiralık olarak gelmiş futbolcu. sezon sonunda da kiralık sözleşmesi uzamayıp/yeni bir sözleşme yapılmayıp galatasaray'a transfer olmuştur.

    trabzonspor forması altında 15 lig 4 de türkiye kupası maçı oynamıştır. bu 19 maçta sadece kayserispor'a karşı kupa maçında bir gol kaydetmiştir.

    tüm bunların dışında ayrıyeten bakırköyspor'da da kiralık olarak forma giymiş. futbol kariyerine karşıyaka formasıyla birlikte son vermiştir.

    http://www.adanademirspor.org.tr/…c-teknik-direktor
  • bu hafta alınan 3-0 lık tokatspor mağlubiyetinden sonra adana demirspor'daki görevinden istifa etmiştir.
  • hatay/dörtyollu'dur. ben ilkokuldayken yeğeni benim sınıfımdaydı. okula gelmişti bi defasında. kimse tanımıyodu, sonra siz bilmezsiniz ama muhakkak öğrenirsiniz ilerde, okan'ın ayağını kırmıştım, sonra da galatasaray'a transfer olmuştum demişti. tabi o zamanlar okan'ı da çok severdim o yüzden çok sinirlenmiştim. sonra kendisi 'öyle olacağını bilsem hayatta öyle girmezdim, ama futbol bu çocuklar' dedi, daha da sinirlendim. sonra muhtemelen 'amına koduğumun veletlerine laf anlatıyoz aq' diyerek gitti :/
  • dünkü galatasaray fc barcelona veteran maçında forma giymiş eski trabzonspor ve galatasaray futbolcusu.
  • karşıyaka spor kulübü ile bir sene opsiyonlu; bir buçuk yıllık anlaşma yapan teknik adam.
hesabın var mı? giriş yap