• stadyumda beraber ıslanılır yağan yağmurda
    televizyonda seyretmek için ise digitürk zulmüne maruz kalınır
  • büyük ekran televizyonu stada tercih ederim. eskiden stada çok giderdim. artık gitmiyorum. birkaç tatsız olaya şahit olduktan sonra benden bu kadar. daha da buralara gelirsem iki gözüm önüme aksın dediğin bir an oluyor. futbolu da seviyorsun kopamıyorsun. alıyorsun bir büyük tv. evde takılmaca.
  • stadyumda sahanın tamamını gördüğün için dinlenen, toptan kaçan futbolcuları da gördüğün için oyun yavaş gelir, tv'de ise kameralar farklı açılardan sadece topa odaklı olduğu için ve topu da sürekli birbirlerine pasladıklarından hızlı gelir. tabi birde maçı anlatanın yorumu var.
  • köfte ekmek için stadyum.
  • galatasaraylıysanız azap olan şey. metrobüsten in mecidiyeköy'de metyroya bin. oradan seyrantepe'ye aktarma yap. metroda hayatın boyunca duymayacağın küfürleri duy, o sıkış tıkışlıkla metrodan in, en az 15 dakika stada yürü. kapıları sorduğunda kimse sana yön göstermesin. stada gir, bloğunu, sıranı, koltuğunu ara dur...

    ve en kötüsü bunu dönüş yolunda, daha bir zor şekilde uygula. bu yüzden hayatımda 80'inci dakika sonrasına kalamadım türk telekom'da. zaten 80'inci dakikada in, millet deli gibi koşmaya başlıyor metroyu yakalamak için...

    hayatım gördüğüm en kötü stadyum düzenlemesi galatasaray'ındır. oturun evinizde geniş geniş, yayıla yayıla izleyin maçızı. her gittiğimde lanet okuyorum, 'ulan aklımı sikeyim!' diyerekten.
  • televizyondan maci izlemek, stadda takimi desteklemek daha zevklidir.
  • stadyumun her zaman kazanacağı versustur.

    stadyum'da maç izlemenin olayı farklıdır, arkadaşlarla buluşulur, maçtan önceki sokağa geçilir, alkoller alınır, besteler söylenir, stada girmeden önce bir yemek yenir ve stada girilir.
    maçın başlamasıyla beraber şiddetli başlayan tribünden kopmalar yorulanlar olabilir, sonra omzunda bir el hissedersin haydi beyler diye bağıran, daha güçlü girersin besteye. gol olduğunda en yakın arkadaşına dönüp sarıldıktan sonra sevinci uzatmadan besteye devam edersin. zaten bittikten sonra 26282829191262628 kez izleyebilirsin maçı. önemli olan orda o anı yaşamak.

    not:
    istanbul bahçeşehir tarafında ikamet etmekteyim ve 2 haftada 1 kadıköye banko, diğer haftalarda ise deplasmanlara gitmeye çalışıyorum. bu entry'de dün oynanan ve fenerbahçe'mizin 0-5 kazandığı kayseri maçının dönüşünde, deplasman otobüsünden yazılıyor.
  • stadyumda izlemek daha hisedilebilir bir olay çünkü maç karşında oynanıyor ve staddaki ambians seni tesiri altına alıyor,nihayetinde gerçek karşında. tv de izlemenin ise analiz ,ağır çekim,tekrar gösterim gibi avantajları var
  • evde izlemenin konforu dışında stadyumda izlemenin her açıdan üstün olduğu versus. gerçeğin bir parçası olmak, orada olmak, anı yaşama duygusu, detaylar, özellikle gol...

    evdeki gol sevinci= x
    stadyumdaki gol sevinci= 5x
hesabın var mı? giriş yap