• uzun yıllardır balıktır, zıpkındır, bunun yanında görev icabı arazide dolaşan insanım. onca yıl piyasanın orta malı ürünlerini kullandım, sonra yavaş yavaş kaliteli ürünlere yönelmeye başladık, biraz da yanlış yönlendirmelerle piyasadaki janjanlı çelik ürünlere yöneldik aldığım termoslar ismi üzerinde thermos markası bile tırt çıktı ama en sonunda bu konudaki cahilliğimizi giderip stanley termos ile sonuçta tanıştık tüm dertler çözüldü, bunları derken stanley'i alalı 5 yıl oldu.
    eşsiz ürün gözü kapalı alınacak ürün.

    peşin edit: piyasada sahtesi var mıdır bilmem. bazı söylentilere göre stanley markanın çakmaları olabilir. orjinal urunler de şu anda çin üretimi. çin üretimi olmaları kalitelerini düşürmüyor. ama dandik ürünlere stanley markası basip satanlara karşı dikkatli olmak lazım.
  • buzlu içecekleri 60 saat soğuk tutar denilmişti. ve sanki kutuplarda sıcak, çölde soğuk suya ihtiyacım varmış gibi koşup termosunu aldım. sürpriz yumurta gibi alakasız ortamlarda, sokaklarda, kaldırımlarda defalarca çıktı çantadan. çılgın bir termos, tavsiye olunur.
  • termos, matara ve kupa olayında aşmış, efsaneleşmiş firmadır.piyasadaki benzer ürünlere göre fiyatları yüksektir ama ürünleri verilen parayı son kuruşuna kadar hak eder.içeriğinde kanserojen maddeler yoktur, güvenlidir; sızıntı falan yapmaz, uzun ömürlüdür; en ağır şartlarda onlarca yıl gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  • bir nokta dokuz (rakamla: 1,9) litrelik klasik vakumlu termosunu aklınıza gelebilecek her türlü iklimsel koşul ve yükseklikte test etme imkanı bulduğum, 2900 - 3000 metre rakımda doldurduktan tamı tamına 30 küsür saat sonra bile bardağa boşalttığım zaman bana sıcak çay içme zevkini yaşatan termosun markasıdır efendim. dığ ortam aktivitelerinde danışılacak büyüklerden biridir kesinlikle.
  • muadili termoslarda milyoncuda satılan en dandiklerinden, starbucks'ın janjanlı modellerine kadar denedim. hiçbiri emektar stanley termosum kadar başarılı olamadı. kapağını açmadığınız sürece en ufak bir soğuma belirtisi göstermiyor. sabahları evden çıkarken çantama atıyorum çünkü kesinlikle dökülmüyor.

    tek şart bulaşık makinasına atmamak. üzerinde dishwasher safe yazsa da inanmayın, elde yıkayın içi dışına çıktı resmen garibimin.

    bir de ülkemizde niyeyse çok pahalı. orijinal yeşil çerçeveli 0,47ml olanını 5 dolara almıştım. burda aynı model 65tl.
  • kesinlikle içine demlenmiş siyah çay ve instant kahve konulmaması gereken termosları üreten markadır. vacuum modellerinin yalıtımı daha iyidir, termos alınacaksa kesinle stanley alınmalıdır.
  • termosun mercedesidir.

    yalniz şunu bilmek de fayda var. bir termosun verimliligi hacimi ile orantilidir.

    0.75 lik termos ile 1.9 litrelik termos kiyaslandiginda buyuk hacimli olan daha uzun sure sicakligi muhafa eder.

    satin alirken hesaba katarsiniz.
  • outdoor termosların babasıdır. şahsen suyu 24 saat sıcak tuttuğunu birinci elden test ettim. amerikada tırcı abiler 30 40 yıllık termoslarının hala aynı randımanı verdiklerini iddia etmektedirler ki inanırımda. yanlış hatırlamıyorsam bazı ürünlerinin ömür boyu garantisi de vardır.
  • uzun araştırmalarım sonucu üzerinde karar kılıp amazondan classic-one hand mug 16 oz (473 ml) modelini 21 dolara edindiğim termos markası. kendisinin türkiye fiyatı ise 150 lira bandında.

    öncesinde birkaç tane kalitesiz termos kullanmıştım ve açıkçası bir termostan fazla bir beklentim yoktu fakat şu an anlıyorum ki ben termos kullanmamışım. düzeneği basit , oldukça şık ki ben lacivert rengini satın almıştım fakat en önemlisi sıcak tutabilme performansı ; onu da şöyle açıklayayım :

    -07:00'de dolduruyorum
    -08:00-10:00 arası ağzınızı haşlayabilecek düzeyde (harici bir bardakla içilmesini öneriyorum)
    -10:00-14:00 ideal içilebilecek sıcaklıkta
    -14:00-18:00 akşamları çaylar tv karşısında içilir ve tam kaldırılacakken bir tane daha içeyim dersiniz ılık ılık içersiniz ya işte o sıcaklıkta tutabilen ,

    sonuç olarak oldukça sevdiğim almak isteyenlere de gönül rahatlığı ile önerebileceğim termos markası.
hesabın var mı? giriş yap