• kıvanç tatlıtuğ'a benzeyen aktör. do no harm'la fark ettik.

    edit: aslında tam olarak bir benzeme değil de, andırma gibi. içine hafiften fatmagül'deki selim de katılmış.
  • bu adam kıvanç tatlıtuğ'a o kadar benziyor ki oynadığı dizinin konusundan çok adamın tipine takılı kaldım. aynı gözler. aynı kaşlar. aynı ağız. burun bile neredeyse aynı. kıvanç'ın farkı boyunun 20 cm daha uzun olması ve daha sarışın olması. bir de, muhtemelen daha iyi oyuncu ama steven amerika'da doğduğu için hollywood'a direk geçiş yapmış. olayı o.
  • güzide ülkemizde sarı saç - mavi göz kombinasyonu nadide olup bir de bunların hatrı sayılır ün sahibi olanları bir elin parmaklarını geçmediği düşünülürse international ortamlarda rastlanan her sarışın mavi gözlü delikanlıyı "aaa!! aynı kıvanç tatlıtuğ!!!" diyerek kendi ülkemizden biriyle özdeşleştiriyor, ego tatmini yaşıyoruz. aman ne komik?! hiç komik değil emin ol.

    bu adamın kıvanç tatlıtuğ ile alakası yok. saç, tip, ten renginden geçtim adamdaki hava sayılı insanda vardır. bakışları o kadar etkileyici ki bakışlarına focus olmaktan yaptığı asıl şeyler detaymış gibi kalıyor. sizi bir noktadan alıp bambaşka bir noktaya taşıyor kısacası. dikkat edin bakış diyorum, göz rengi değil. aşırı net ve derin, kesinlikle iyi oyuncu.

    do no harm'da resmen mükemmelliğin vücut bulmuş hali.

    breitling, zenith gibi markaların yüzü olsun lütfen. iddialı bir parfüm ya da tıraş losyonu reklamında da oynayabilir. adamın middle name'i "brave" resmen. ve bunu yalnızca duruşuyla gerçekleştiriyor.

    plus: http://youtu.be/agfmbyixghq
  • boşanıyormuş: http://www.broadway.com/…teven-pasquale-to-divorce/

    yaklaşık 1,5 haftadır "bu adam bu kadında ne bulabilir?" şeklinde makul bir açıklaması olmayan düşüncelere dalmıştım. ilahi bir güç tarafından cevabı verildi.
  • rescue me'de canlandırdığı aşırı şapşal itfaiyeci rolü ile kendisine aşık etmiş müthiş oyuncu.kıvanç'a benziyor diyenler için söyleyeyim neyseki onun kadar itici değil.
hesabın var mı? giriş yap