• reina'nın da sahibi olan mehmet koçarslan'ın 5 yıl boyunca işletmeciliğini yapacağı galatasaray adası'nın yeni adı.
  • hafta ici 30, hafta sonu 50 ytl havuz ucreti olan, galatasaray adasi'nin yeni ismi.icerisinde komsu kebap, lisola ristorante ve lounge & kitchen restoranlarini barindirmaktadir.
  • tekne ile sizi adaya geçiriyorlar. kapıda bir sürü kibar görevli var, paranızı ödüyor, içeri geçiyorsunuz. bir de bakıyorsunuz ki boş yer yok, boş gibi gözüken yerlere uzanacak olursanız "orası rezerve efenim" cevabı ile engelleniyorsunuz. ardından bu sesin sahibi görevllerden birine "iki kişilik yer ayarla bakiym!" diyor, siz beklerken başka insanlar da sizin gibi geliyor ve yer arayışına giriyor. görevliler "ne yer ne de yedek minder kaldı" cevabı ile çaresizliklerini dile getiriyorlar. oysa öğreniyorsunuz ki rezervasyon diye bir uygulama yok ancak patronun hatırlı kişileri için bu yerler tutulmuş.

    siz güneşin altında çaresizce ve can sıkıcı şekilde beklemekten sıkılıp ve hiç yer bulunamayacağından emin şekilde kasaya geri yöneliyorsunuz ve "yer yokmuş biz paramızı geri alıp gitmek istiyoruz" diyorsunuz. sizin gibi başka insanlar da görüyorsunuz. hiçbir zorluk çıkarmıyorlar ve zannımca duruma alışık oldukları için
    peki efendim deyip hemen paranızı geri veriyorlar.

    neden en baştan yerimiz yok demediklerini merak ediyorsunuz, soruyor cevap alamıyorsunuz ve tekneye binip tırıs tırıs geri gidiyorsunuz.

    ben bugün bunu gördüm.
  • ayhan sicimoğlu ve orkestrasının perküsyon şovları eşliğindeki beach partyleri tadından yenmeyen, süper şık ve eğlenceli adacık.istanbulda tatil hissini mükemmel manzara eşliğinde yaşamak için birebir.
  • geçtğimiz aylarda arşipel balık lokantasının da bünyesinde açıldığı ada.
  • buz adanın küresel ısınma sebebiyle erimesiyle beraber aldığı yeni ismidir.
  • 2007 yazı için reina'nın giriş tarifesini, haftaiçi 50 - haftasonu 70 lira olarak belirlemiş olduğu mekan. sosyal kulüp üyeleri ise sadece aidatlarını ödeyerek yaz boyu ücretsiz yararlanabiliyorlar, artık o kalabalıkta nesinden yararlanılıyorsa.

    bu da web adresi:

    http://www.suada.com.tr/tr-tr/index.html
  • adının suada olması doğal mekan. şöyle ki: bir bütün gün iş sebebiyle barda oturmak zorunda kaldım ve gördüm ki buranın barında harcanan su miktarı neredeyse havuzu dolduranla aynı. böyle bir israf akıllara zarar, bir kere bulaşıklar elde yıkanıyor, sürekli o musluk açık, kaplara su doldurulup tekrar boşaltılıyor falan. anlamsız bir su sarfiyatı. dün bunu gördükten sonra sabah duyduğum "arabasını hortumla yıkayana ve halı yıkayana ceza" haberi gerçekten çok komik geldi.
  • bir de girişte mango havlusu veriyorlar, mango onunde sigara icen erkeklerin kullandığını görmek de ayrıca komik bir detaydı.
  • taaki sıcaktan bayılıp gölgede birşeyler içiyim diyene kadar çok eğlenip bayıldığınız bir mekandır. sonra gidip 2 tane vodka-redbull içersiniz. 60 ytl isterler.
hesabın var mı? giriş yap