• 2018 dünya güreş şampiyonası'nda amerikalı rakibini 5-4 yenerek bronz madalyanın sahibi olmuştur.
    amerikalı'ya karşı son 2 dakikada yorgunluktan tükenmiş bir hali vardı ancak genel itibariyle atak güreşen bir sporcumuz. güreşte atak ve istekli olursan ödülünü alırsın diyor pehlivanımızı tebrik ediyorum.
  • romanya'da düzenlenen 2019 avrupa güreş şampiyonası'nda serbest stil 57 kiloda ilk turda fransız'ı 11-0 teknik üstünlükle, çeyrek finalde azeri'yi 6-3 ve yarı finalde bulgar'ı 8-4 yenerek büyüklerde ilk kez finale çıktı. altın maçı yarın akşam rus muslim sadulaev ile.

    final editi: ve 8-3 kazanarak şampiyonadaki ilk altın madalyamızı getirdi. daha önce de yazdığım gibi bu kadar atak ve istekli olursan kazanırsın.
  • avrupa şampiyonu oldu.
  • son avrupa şampiyonu ve dünya üçüncüsü apoletiyle geldiği 2019 dünya güreş şampiyonası'nda finale yükseldi ve 57 kilo olimpik sıklet olduğu için kotayı da kazandı.

    ilk maçında çinli rakibini 12-2 teknik üstünlükle, ikinci maçında italyan rakibini 10-0 teknik üstünlükle, üçüncü maçında sırp rakibini 5-4, yarı finalde ev sahibi kazak nurislam sanayev'i 5-3 geçti ve rus uguev'in rakibi oldu.

    edit: finalde malesef berbat bir oyunla sayı tuşu ile kaybetti, gümüş madalyada kaldı. ileride madalyanın rengini altın yapacak yetenek ve hırs fazlasıyla var kendisinde.
  • türk milletinin gururu büyük güreşçi.
    sonradan olma değil anadan doğma güreşçi.
    doğal yeteneği, boyu, fiziği ,gücü ve tekniğiyle sikletindeki diğer rakiplerinden üstün .
    kondisyonunun %5- 10 artırsa rakiplerinin üzerinden silindir gibi geçecek.
  • finalde fena yenilse de iyi bir turnuva geçirdi. yaşı genç, daha nice başarılara inşallah.
  • 2020 avrupa şampiyonasında gümüş madalya alan güreşçimiz.dün gece ki karşılamada son anda yaptığı oyundan puan çıkmamasının nedenini analatabilecek biri var mı acaba? rakibin bir kolunun süleyman’ın belinde kalması mıydı?
  • 2021 avrupa güreş şampiyonası'nda ukraynalı ve bulgar rakiplerini yenip çıktığı finalde, ilk kez büyüklerde güreşen 2019 avrupa gençler şampiyonu rus güreşçiyi 6-5 yenerek kariyerinin ikinci avrupa şampiyonluğunu yaşadı.
  • 2021 avrupa finalinde heyecanli bir mac sonrasi, cok muhtemel tuva turku n. mongu$'u yenerek altin madalyaya uzanmis, temiz yuzlu bir kardesimizdir.

    iki turk gencinin finalde olmasi da ayri bir gurur vesilesidir (simdi gelir:"o ama rus, mogol tayfasi).
  • aski'de güreşen güreşçi. 2020 tokyo olimpiyatlarında serbest güreş 57 kilonun 1. turunda iranlı rakibi reza atrinagharchi'ye 3-2 yenilerek elendi.
hesabın var mı? giriş yap