• sherryl woods'un aynı adlı kitap serisinden televizyona uyarlanacak yeni netflix dizisi. dizi, liseden beri yakın olan 3 kız arkadaşın iş hayatı, aşk, aile sorunları gibi konularda yaşadıkları olayları merkezine alıyor. dizinin başrolünde monica potter, heather headley ve brooke elliott var.

    fragman.
  • bugün itibarı ile netflixe gelen yeni dizi. kafamı yormayacak, sakin sakin izleyebileceğim bir dizi istiyordum sonunda geldi. 5. bölümdeyim, konu çok kafa karıştırıcı değil, 3 arkadaşın hayatları anlatılıyor.
  • resmi fragmanı yayınlanan, netflix'in 19 mayıs'ta yayınlayacağı yeni dizisi.
  • gilmore girls tarzı, aile hayatı ve küçük kasaba dizilerini seven kişilerin izlemesini tavsiye ederim. umarım ikinci sezon onayı alırlar, son iki bölüm kaldı bitsin istemiyorum resmen içimi ısıttı bu dizi.
  • ilk bölümünü az önce bitirdim.
    konu ve ortam çok güzel ama oyunculuklar biraz daha iyi olsaymış keşke.
  • oyuncuların hepsini farklı yapımlardan severdim, bu yapım da oldukça hoşuma gitti.

    fakat sanki 5. ya da 6. bölümde bitmesi ve geri kalanın 2.sezon olması daha mantıklı olurdu. o bölümlerden sonrası biraz zorlama gibi geldi.

    ama zevkle izledim sonuna kadar. cheesy bir yapım olmasına rağmen bölümler 40 dkdan uzun, yine de direkt sizi içine çekiyor. tavsiye ederim.
  • 10. bölüme kadar saçma sonlara sahip bir diziydi. konu güzel akış güzel ancak çok absürt yerlerde bölüm bitiyordu ve ilişkilerin devamının tahmin edilmesi zor değildi. helen karakteri tam bir idoldü. bunun dışında olaylar arası gelişmeler çok hızlıydı boşanmalar birilerini bulmaları birleşmeler tekrar ayrılmalar. tüm tuşlara basıp level geçer gibi bütün olayları bir sezona sığdırmaya çalışmışlar. sadece son bölümde gerçekten diğer sezonu merak ettirecek bir unsur vardı. bakalım, umarım bu sefer bütün malzemeyi ikinci sezonda tüketmezler ve yayarlar.
    not: eric karakteri sen de erkek idolsün. tam hikayede yanan sen oldun diye üzülürken bir an yüzün güldü sandım ama nafile beş dakika sürdü.
    not2: ısaac'in annesi dana sue olabilir mi cidden wt?!
  • 2. sezon onayını alan netflix dizisi.
  • üç arkadaşın hayatını ele alan, iyi günlerini-kötü günlerini, hayallerini gerçekleştirmelerini gördüğümüz huzurlu, sakin, yormayan bir dizi.

    arkadaşlık hikayelerini seviyorum. özellikle bu tarz arkadaşlıklar içerisindeki iletişimi görmek için bile izleyebilirim.
    birbirlerini anlamadıkları zamanlarda bile o can acısıyla kırmadan, dökmeden, kavga etmeden anlaşan ya da anlaşamayan insanlar görmekten mutluluk duyuyorum. bir konuşma esnasında üzerine gittikleri kişinin "istediğiniz zaman susabilirsiniz" diyeceği olgunluğa dilerim en kısa zamanda ben de ulaşabilirim.
    illa ki vardır böyle bir iletişim değil mi?

    -bir de balık tarifine benim için yeni bir boyut getirdi bu dizi. mısır ununa bulayıp kızartmak tamam onu biliyorum, o cepte. ama galeta unu gibi bir una bulayıp fırına attı, baharat falan dedi. fırından çıkardığı balık şinitzel gibi bir yemek oldu. bunu araştıracağım. gözüm üzerinizde.

    aklım fikrim yemekte galiba ya insan diziden tarif mi alır? doğru yere yazmıyormuşum gibi bir hissiyatta olmadı değil şu an. ben napıyım masterchef gibi dizi bi yerde amaan.
  • üç kadının nasıl güzel arkadaş olunacağını yaşadıkları sorunları, mutluluklarını bize sevgiyle huzurla izlettiren dizi.. margarita gecelerine özenmedim değil.
    kadın kadının düşmanı derler ya bazen de kadın kadının dermanıdır işte bu dizide bunu görüyoruz.
hesabın var mı? giriş yap