• swinger çetesine diş hekimiyim diyip kadınları bafilemek için kandıran kişi tesisatçı çıkmış. çete üyeleri şikayetçi olmuş.

    kaynak: https://tr.sputniknews.com/…p-ciftleri-dolandirmis/

    edit:swinger.
  • swinger partisine sahte evlilik cüzdanı hazırlayıp eskortla giden kahramandan sonra en güzel swinger haberidir

    edit: ifadesinde "onlara iyi yaptım” diyerek beni patlatmış adamdır ahahah
  • (bkz: among us)
  • onlara iyi yaptim beyanıyla yaran tesisatçıdır.
  • mesleğini her alanda icra eden emekçidir.
  • bu olay şöyle ifşa olmuştur kesin: bizim millet işini tanıdıkla beleşe halletmeyi sever. swinger kadrosundan birilerinin diş sancısı tutmuştur. tanıdık dişçi kim var? bizim tesisatçı. adam da bir kıvırmıştır, iki kıvırmıştır, üçüncü de itiraf etmek zorunda kalmıştır. bunca zaman size dişçiyim dedim ama değilim, döşenecek boru varsa çağırın diye.
  • şunu anlamadım

    ''adana emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü ahlak büro amirliği ekipleri, internet üzerinden tanışan bazı kişilerin swinger yöntemiyle birlikte olduğu bilgisine ulaştı. savcılıktan alınan izinle 6 ay boyunca teknik ve fiziki takip yapan polis, 35 evli çift ile 3 kadın ve 1 trans birey olmak üzere toplam 74 kişinin şehir şehir gezerek grup halinde birliktelik yaşadıklarını tespit etti.''

    internet üzerinden tanışan bazı kişiler swinger yöntemiyle de birlikte olur , erkek erkeğe sikişmek yöntemiyle de birlikte olur, lezbiyenlerde toplanıp sikişebilir devlet sikişe de mi karışmaya başladı he ?.

    televizyonlarda gördüğümüz ağzını siktiğimin 5 para etmezleri cak cak gençler yurtdışına çıkmak istiyor diye zırlayacağına bu tarz durumları örnek alsın.

    böyle cehennemde kimse durmaz.

    gelen mesajlar üzerine edit : işin içinde para olduğu söyleniyor , haberde paranın bahsi geçmediği için böyle bir entry girildi. eğer işin içinde para mara ve bu işten çıkar sağlayan birileri varsa yapılan doğrudur , eğer öyleyse ve gazete bunu yazmamışsa gazeteye de bir işlem yapılmalı tek bir adam akıllı haber kaynağı kalmadı kalemine soktuklarım yüzünden bbc'yi takip ediyoruz artık.

    ha yok bu grup keyif odaklı para mara yok internetten farklı şehirlerde tanıştıkları kişilerle birlikte olmaya giden bir grupsa kimseyi ilgilendirmez.
  • baba boruyu iyi döşemiş aga*
hesabın var mı? giriş yap