• skandal, başka ne denebilir.

    swinger'a karşı değilim, isteyen rıza dahilinde her istediğini yapsın ama türk ordusunun kahraman askerlerinin can verdiği bir savaşta, bomba üzerinde swinger çiftlerin ya da siyasilerin reklamını yapmak ne demektir! bir şeyin de kutsallığını gölgelemeyin artık.
  • dün twitter'da afrin'de şehit olan bir uzman çavuşunun ailesine şehit haberinin verildiği anın videosunu gördüm. videoya, çok soğukkanlı birisi olarak annenin gelen heyeti gördükten sonra daha kimse bir şey demeden kendini yerlere atıp üstünü başını parçalamasını görene kadar dayanabildim. kapattım, izleyemedim gerisini. ve yine şaşırtmayan bir görüntü ; fakir insanlar ve gecekondu.

    şimdi ne söylesek , ne yazsak bilemiyorum. swinger bir çiftin vatansever ya da milliyetçi olmasıyla , özel hayatları arasında bir ilgili de yok bu açıdan başlığı önemsemiyorum ama şu atılan bombalara isim yazdırma olayı var ya işte o şovenizmin en alası. ortada bir savaş var,insanlar ölüyor aileler perişan oluyor bazı şuursuzlar da isimlerini bombaların üzerine yazdırıyorlar, böylesine bir olaydan reklam çıkarma peşindeler. pardon ama madem o kadar vatanseversin götün yiyorsa git gönüllü olarak sen savaş göt lalesi ?

    burada iki çift sözü de tsk hak etmiyor değil yani ? bombalara isim yazdırma işlerine nasıl izin veriyorsunuz ya ? tsk, hangi ara bu şovenist reklamlara ait olacak bir kurum haline geldi ?
  • swinger felan herkesin kendi eğlencesi ama bunun askeri bir operasyonla reklam olması türk ordusunun geldiği noktayı gösteriyor. hesabı şikayet ettik bakalım.
  • fake olma ihtimali de mümkün. herkes paylaşıyor böyle. ya epey bir laubalilik var ya da çoğu feyk.
  • `şehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan sevişirdik` sözünü şiar edinmiş çiftin masum fantezisi.
  • polis ve askerlerin bazısı görevlerini kullanıyor zaten. şöyle canlı yayınlarda falan bir denk gelin. askeriz polisiz şuradayız burdayız yap bi güzellik vs. tonla rastlarsınız.
  • türkiye daha çok şaşıramam dediğin her olaydan sonra çıtayı farklı bir yere taşıyor. dünya garip ülkeler liginin messi'si resmen.
  • bombaya isim yazmak normal de swinger çift yazdırınca mı anormal oldu? herkes gibi yazdırmış onlar da. swinger olmalarıyla bunun ne alakası var? ha ayrıca swinger sitelerinde filan gezip de bunu buraya çok acayip bir olaymış gibi yansıtmak, ne bileyim, biraz şey...

    ekleme: oo hemen gaza gelmeler filan.

    (bkz: sürü psikolojisiyle hareket edilen yerler/@devilred)
  • *6 ayda yetişen subaylar + lise mezunu özel harekatçılar = swinger çiftin afrin'de bombaya adını yazdırması
hesabın var mı? giriş yap