• kedi sever veteriner. kedici dergisi kurucusu ve yazarı süper kişilik.
  • osmaniye'de 5 ay önce ön ayakları hunharca kesilerek işkence yapılan umut isimli zavallı kediciğin, ankara'da sahibi olduğu cat hospital isimli kliniğinde tüm tedavisini gönüllü olarak üstlenen ve dışarıdan gelen bütün yardım ve destekleri reddederek, bu yardımların sokak kedilerine yapılmasını duyuran yüce gönüllü gerçek insan.
    umut kedi 5 ayın sonunda bütün yaraları iyileşmiş ve iyice kilo almış olarak protezsiz arka ayakları üzerinde durabilmekte ve yürüyebilmektedir.
  • (bkz: kedici)
  • (bkz: kedici olmak) isimli kitabı taze çıktı.

    --- spoiler ---

    «kedici olmak, asla, sadece kedileri sevmek değildir.»

    kedi ve insan arasındaki sevgi ötesi ilişkiyi, sadece kendim için değil başkaları için de hep merak etmişimdir. elinizdeki kitap işte bu merakın ürünüdür. 30 yıllık meslek hayatım boyunca bana gelen hasta yakınlarıma -özellikle hasta sahibi demiyorum, çünkü kimsenin kedilerin sahibi olabileceğine inanmıyorum- eşime, dostuma, yakın çevreme, sosyal medyadaki arkadaşlarıma, kediyle alakası olan karşılaştığım hemen herkese bu soruyu sordum.

    işte bu kitap, kedilere tutkuyla bağlı olan insanların acı tatlı anılarının yer aldığı, «kedicilerin» kitabıdır.

    --- spoiler ---
  • türkiye'de böyle bir insan olduğunu ve kedi hastanesi diye bir yer olduğunu bugün öğrendim. çok mutlu oldum, çok gurur duydum. güzel insan iyi ki varsın.
  • bence dunya uzerindeki en guzel, en kalpten hayvansever, kedisever.

    seneler once umut'un haberini televizyonda gordugumde gunlerce aklimdan cikmamisti. o hastanesine alip tedavi etti ve sahiplendi. umut kocaman adam olmus, 10 yasina girmis simdi. gorunce gozlerim doldu.

    cok tatli bi insansin tarkan ozcetin, iyi ki varsin!
hesabın var mı? giriş yap