• her kategoride yeme içme, lokanta deneyimleri paylaşılan son derece yararlı bir blog'tur (bkz: http://www.tatdedektifi.com/)

    blog yazarı aynı zamanda amatör bir aşçı da olduğundan kendi yemek tariflerini de paylaşıyor.

    türkiye'nin çeşitli yerlerinden önerdiği çoğu lokantayı denedim ve şu ana kadar tek bir kötü tabağa rastlamadım.
  • dünyanın en itici kişilerinden biri olduğunu düşündüğüm, takipçi sayısını an be an gözlemlediğim ve zamanında çok iyi takipçi alan fake instagramer. bu kişiyle çalışan markaların paralarına yazık diyor susuyorum.
  • çıkar karşılığı mekan öven instagram “gurmelerinden” biri.

    bu tür arkadaşların genel özelliği, paylaştıkları her yere bayılmaları, yedikleri her şeyin müthiş olması, asla kötü yere denk gelmemeleri (kötü yerleri paylaşmıyorlarmış-yersen), bir mekanı unutamayıp 10 kere paylaşmaları (anlaşma öyle herhalde).

    bu tür parayla çalışan instagram tüccarlarının paylaşımlarına “izlediğiniz videoda reklam-ürün yerleştirme vardır” gibi ibareler gelmeli, yoksa saf iyi niyetli bir takipçi gerçekten bunları objektif değerlendirme yapan, parasını ödeyen, çıkar ilişkisine girmeyen kişilerin tarafsız yorumları sanmaya devam edecek, büyük bir aldatma söz konusu, bu arkadaş özelinde değil benzeri yüzlerce instagram tüccarının hepsi için geçerli bu.
  • bu abimiz nası desem ıııı sanki biraz ııı sulu gibi ama kesinlikle kuru değil ve kesinlikle ekmeği beklediğim ıııı bulutsulukta değil bu yüzden malesef bir parmak veriyorum
  • haydarpaşa lisesinde beraber okudugumuz internet unlusu.
  • samimiyetle bir gayrette olduguna inansam da esinden buyuk olcekte kaynakli sosyal cevre ve itibara sahip oldugu gorusune sahibim. yemek tadimlarinda agzini sapirdatmakta ve sonradan gurme kadrolarina hizlica giris yapmakta. cabasi ve gayreti takdir edilmekle beraber hungry tourist guzellemen sadece parayla oluyor be abicim. sen bu konuda sanslilardansin, sansin bol olsun.
    bir de kadikoyde es dost mekani gezmeyi birakip biraz gercekci olmaya calismanda fayda var.
  • kendisini dürüst, samimi, turkiye ve özellikle anadolu aşığı ve pırıl pırıl bir genc insan olarak görüp takip ederdim. ne zaman ki hepimizin kalbini cayır cayır yakan türkiye yangınların tam da orta yerinde sahile karşı ayak fotoğrafı paylaşıp keyif şükür diye story attı, benim için bitti kendisi. yazık, çok yazık..
    benim gözümde süreyya yalçın’ın yaptığından pek bir farkı yok yaptığının
  • kaprisli ve pekte mekanlar hakkında doğruları söylemiyor. klasik influencer. instagramda olumsuz yorumlars asla katlanamaz aynı zamanda
  • lisedeyken yakın arkadaşım olan, şimdilerde yemek üzerine sosyal medya fenomeni olan kişi.

    bugün instagram'da karşıma çıktı, dedim ekşi sözlük'e bakayim. aman yarrabbi, adamı gömdükçe gömmüşler.

    adam 0'dan başlamış, 300 bin'e yakın takipçiye ulaşmış. kendince yurtdışı ve yurtiçi restaurantlara gidip, tadım yapıyor ve bunları paylaşıyor. çevresi varmış yok bilmemneymiş. sallayın geçin kardeşim.

    vedat milör tadında paylaşımlar bekliyorsanız benim gibi vedat milör takip edin.
hesabın var mı? giriş yap