• telefonunuzu isteyen kişi hiç tanımadığınız biriyse ve sizinle görüşmek istiyorsa , ali-cengiz oyunlarına başvurmadan, direkt olarak ,dürüstçe, kibarca ve kırmadan davranmak en güzel yöntemdir ; tabi karşınızdakinin de kibar biri olduğunu varsayarsak.... geçen sene uygulamak zorunda kaldığım yöntemdir aynı zamanda. tek başıma gittiğim müzik festivalinde dans edip, şarkılara eşlik ederken yanıma yaklaşan ve 'çok güzel dans ettiğimi' söyleyip, ardından müzik üzerine sohbet açan, sonrasında da bir yerlerde birşeyler içmeyi teklif eden kişiye, oradan ayrılacağım sırada benden telefonumu istemesi üzerine gülümseyerek " buraya sadece müzik dinlemek için gelmiştim ben, teşekkür ederim " dedim ve birbirimize gülümseyerek, el sıkışarak ayrıldık tatlı bir şekilde. hoş biriydi. o geceye ilişkin keyif veren bir anı olarak aklımdadır.
  • ahahaha diye güldüren yöntemlerdir. bir entry'mden dolayı mesaj atan bir yazarla uzun süre sohbet ettik. gülüşmeler filan. sonra telefonunu versene tel sex yaparık dedi. olmaz dedim, ben buraya sadece yazmaya geldim!! dedim. s.ktirtme belanı ağzını yüzünü s.ktimin kevaşesi dedi. ay çok ayıp bye dedim, öyle dostça ayrıldık. o yazışmaya dair keyif veren bir anı işte, paylaşayım dedim ne kadar cool bir yapım görün istedim.
  • ilk istendiği anda topluluk isindeyseniz laf kalabalığına getirip, tam ayrılırken de tekrar isterse 'ben falanca'dan alırım senin numaranı' diyip sıyrılabileceğiniz vermeyiştir.
  • fazla cep telefonu kullanmıyorum, çaldırır ya da mesaj atarsan göremeyebilirim başka bir irtibat şekli tercih etsek? de denebilir. bende bir kez işe yaramıştı.
  • - eveet... ee şey biz şimdi nasıl haberleşeceğiz eheheh, dumanla mı? ne yapsak ki ehehe.

    - şey... bence dumanla haberleşme yöntemi çok güzel. ben çok severim.

    - ehehe tamam o zaman. ehehe.

    (kendi kuyusunu kendisi kazmış farkında değil. başka bir şey söyleseydi herhalde bu kadar hazırcevap olamazdım.)
  • prensip olarak radyasyona karşı olmak.
  • yalansız gerçekleşmeyecek yöntemler serisidir.
  • basit olacak ama benim uyguladığım biçimi şudur:

    -ee şimdi sen bana nasıl ulaşacaksin?

    -gerekirse ben bulurum bi yolunu :)
  • eğer şirket hattınız varsa onu vererek sıyrılacağınız durumdur. ben şahsen öyle yapıyorum zira mesai bitiminde ve tatillerde bu hattım kapalı ve mesajlaşma da yasak. böylece karşıdaki kişi yüzde doksan bana ulaşamıyor, mesai saatlerinde ulaşsa da "önemli bi toplantıya girmek üzere" oluyorum genelde. sonradan da umudu kendiliğinden kesiyor iyi oluyor.
  • bir üstteki entrydekiinstagram teklifinin amacı : evli misin, değil misin? apaçi misin yoksa elit misin? diye anlamak içindir. ona göre numarayı verecektir.
hesabın var mı? giriş yap