• (bkz: defenders)
  • 22 eylül'de yayın hayatına başlayacak yeni sezon cbs dizisi. başrollerde jim belushi ve jerry o'connell var. las vegas'ta savunma avukatlığı yapan iki adamın maceralarını anlatacak diziyi promo'sundan yola çıkarak "boston legal meets las vegas" olarak tanımlayabiliriz. zira avukatlığa diğer hukuk dizileri the practice ya da the good wife kadar ciddi bakmıyorlar. mekan las vegas olunca hatunlar, kumar masaları, neon ışıklar ve uçuk kaçık durumlar da diziden eksik olmuyor. ben mesleğimin daha ciddiye alınarak, dibine kadar drama sosuna bulanmış tv yansımalarını sevdiğimden bu diziyi ilk bölüm sonrası izlemeye devam edeceğimi sanmıyorum. ancak tutma ihtimalinin olduğunu da kabullenmek zorundayım.

    edit: diziden düşündüğüm kadar nefret etmedim ve takip etmeye karar verdim. tutma ihtimalinin olduğunu da tekrarlıyorum. dava güzeldi, diyaloglar güzeldi, karakterler gelişmeye müsaitti. umut var.
  • digiturk'te ilk bölümü bugün yayınlanmıştır. birinci bölüm itibarı ile pek de özgün bir konuya sahip olmasa da kendisini izlettirmiştir.
    csi, svu, ncis, criminal minds gibi polis dizilerinden bıkanlar için masanın öbür tarafına geçerek bakma fırsatı verdi sanki.
    bir kaç bölüm daha şans vermek gerek.
    çarşambaları saat 8'de
  • piyasadaki bircok diziye kiyasla gayet keyifli ve basarili olmasina ragmen
    basta divxplanet ve turkcealtyazi sitelerinin yuzune bakmadiklari dizi.
    18 bolumu yayinlanmis meydanda sadece birinci ve onuncu bolumlerin altyazilari dolaniyor.
    yazik.
  • ne yazık ki 1. sezondan sonra devam etmeyen, keyifli bir dizi idi.
  • netflix'in daredevil, jessica jones, iron fist ve luke cage için yapacağı 4 ayrı dizi sonrasında bu karakterlerin hepsinin bir araya toplanacağı 5. dizinin adı.
  • boston legal benzeri bir avukatlık dizisiydi. her yönüyle keyifli olmasına karşın türkiye'de gidip "obceeeekşıııın" diye bağıramadığınızı hatırlatayım, sonrasında kimsenin hayalleri yıkılmasın. millet doktor dizilerini sever bense avukatlık dizilerinin gizli hayranıyım, güzel bildiğiniz varsa çekinmeyin yeşili yakın. hatta biraz havalı olup size feel free demek istiyorum.
  • insanlar yer altındaki sığınaklarda yaşayıp silah üretirlerken, yer üstünde kendi yerlerine nükleer savaşa devam ettiğini sandıkları robotların aslında neler peşinde koştuklarını anlatan philip k. dick hikayesi. aslında neler peşinde koşuyorlarmış diye sorarsanız da üç sayfa bir şey zaten, oturun okuyun amına koyim derim.

    the machine stops'ın antitezi intibası uyandırdı ayrıca.
  • daredevil'ın başarısından sonra iple çektiğim dizi projesi.

    http://www.imdb.com/…/tt4230076/?ref_=nm_flmg_act_1
  • daredevil
    luke cage
    jessica jones
    iron fist

    bu 4 kahramanın önce mini dizileri yayınlanacak daredevil'in yeni yayınlandı.sanırım sırada luke cage var iron first'ü oynayacak aktör henüz belli değil muhtemelen 3 jessica jones olur en son iron first ve muhtemelen 2-3 yıla the defenders ile avengers'a benzer bir serimiz olmuş olacak.
    keşke mcu netflix ile anlaşıp bu karakterleri sinema evrenine dahil etse.
hesabın var mı? giriş yap