• doğrudan deprem demiyorum hatay'ın kritik bir yer olduğunu burada ciddi bir sıkıntı olduğunu söylüyorum. burada yapılan hatay'ı karıştırmak.
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    the economist'in kasım-aralık kapağında enerji krizini anlatan bir kapak yapıldı ancak türkiye'de rusya olan ilişki nedeniyle bir enerji krizi yoktu, işin garibi kapağın içinde hatay'a azrail çizilmesi ve enerji hattının geçtiği yerleri çizmesi ilginç? soğuk ne alaka? ayrıca hatay'da insanlar soğuktan neden etkilenir? hem türkiye'nin en sıcak yeri hem enerji akışı var hemde doğal yakacak imkanı var?
    --- spoiler ---

    alman siyasetçi ve yazar christoph hörstel:

    "türkiye'deki depremlerin neredeyse tamamı şüpheli bir 10 km derinlikte meydana geldi, felakete giden yol da şüpheli görünüyor"
    --- spoiler ---
    görsel
  • beyaztv ve ülketv’yi azaltması gereken bir yazarın gördüğü hezeyanları bize anlatması durumu. kanka istersen bulutlara da bak, nimbus bulutları da haarptan etkilenip pütür pütür olmuş o gün diyorlar. şinşek gibi bişi olmuş hatta maraşta. allahım millet deliye hasret biz akıllıya.

    edit: arkadaşa aktrol dediğimi düşündüğü için biraz sitem etmiş. sol görüşlü kişilerde de büyük resimciler var. (bkz: cemre demirel)

    edit2: arkadaşlar lütfen! simpson falan demeyin bana. 25 küsür yıldır yayınlanan dizi, zorlarsak benim doğum tarihimi bilebiler.

    edit3: ne cemre sevdalıları varmış ya!

    edit4: tamam arkadaşlar cemre’nin karl hakkındaki yazılarını okudum. alın size yeni düşman veriyorum has solcu (bkz: sezgin tanrukulu). cemre demirel hakkındaki görüşlerim değişmedi.

    edit5: bu entry’i de debeye sokmamak. neyse!!!
  • depreme dışarıda suçlu arayanların bir başka zırvasıdır.
  • benim ibişlerle uğraşacak gücüm kalmadı siz devam edin. neresinden tutsam elimde kalıyor da en azından şunu söylemem lazım. azrail'den çok pamuk prensese elma veren cadıya benziyor.

    ayrıca azrailin bugüne kadar yakalanmış en net görüntüsü diye de servis edilebilir veya şu zor günlerimizde biraz da mizah olarak da bakılabilir olaya.
  • lise 1 coğrafya dersinin seçmeli olmasının hazin sonuçlarından birini gösteren hadise.

    adam hatay’ın nerde olduğunu bile bilmiyor.
  • (bkz: 6 şubat 2023 kahramanmaraş depremi)'nde herkes suçlu, bir tek ne hikmetse adında adalet ve kalkınma olan parti ve başındaki seyrek bıyıklı ve asabi şahıs suçsuz!

    istediğiniz kadar aklamaya çalışın!

    anca kendiniz gibi geri zekalılara yedirirsiniz bunları!
  • ayrıca azrailin bugüne kadar yakalanmış en net görüntüsü diye de servis edilebilir.

    yukardaki yazar sevgili (bkz: hic tren gecmeyen istasyon)tarafından özetlenmiştir
  • yav he he.

    sıktı komplo teorileriniz.
  • azrail'in jigsaw maskesi taktığını öğrendiğim kapaktır.
hesabın var mı? giriş yap