• bbc'nin paul whitehouse'lu komedi showu, bi aralar müptelalık derecesinde sevdiğim program, küçük skeçlerden oluşur, öksürüp tıksırmaktan çekim yapamayan adam, zengin aristokrat adamla çiftlik bakıcısı ted, ispanyol televizyonu (scorchioo), ve bunlar gibi daha bi sürü bölümleri vardır.
  • http://www.bbc.co.uk/comedy/fastshow/ adresinde görebilinecek, yadedebilinecek, bir aralar bbc prime'da gösterilen mükemmel komedi programı.

    iki cümlede bir diğer kameraya dönüp "nice." diyen, mutluluğu avant-garde'da bulmuş trtvari "jazz club" programı sunucusu; kırsal ortamlarda, havada kalan teşebbüslerle irlandalı memuru ted'in gönlünü kazanmaya çalışırken acımaktan gülemediğiniz ince ruhlu taşralı gay ingiliz beyefendisi; haritadaki bütün noktalarda ışıl ışıl parlayan güneşi gösterip neşeyle "scorchioo!!" diyen hava durumu spikeri ve uydurma italyancayla konuşan her daim mutlu italyanların, yine 90'ların başı trt'yi andıran "chanel 9" isimli kanalı ve daha bir sürü absürd-komik karakteriyle gülmekten öldüren bir diziydi.
  • bu serinin en hakkı yenmiş karakterlerinden biri de indecisive dave'dir. zira youtube'da arattığınızda bile yalnız bir videosu bulunur, hatta onu da geçtim şovun kendi sayfasındaki karakter listesinde dahi adı bulunmaz.

    ayrıca, serinin en komik skeçlerinden biri (yanılmıyorsam son bölümde) the suit you tailorsın johnny deppi misafir ettkleri skeçtir...
hesabın var mı? giriş yap