• az önceki nintendo direct'te duyurulan zelda botw'nin devam oyunu. 12 mayıs 2023te geliyor.
  • sonunda gerçek ismi ortaya çıkan breath of the wild sequeli.

    az önce nintendo direct etkinliğinin son anonsu olarak gösterildi.
    gömülecek bir 300 saat daha bizi bekliyor. inanılmaz olacağına ve gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında yerini alacağına ancak bu kadar emin olabilirsiniz bir oyunun.

    switch'i neredeyse 1 yıldır elime almıyorum, konsol boş boş yatıyor. gelmesi ile elimden düşürmeyeceğim garanti.

    çıkış tarihi: 12 mayıs 2023

    video
  • the legend of zelda breath of the wild'ın devamı gibi değerlendirilebilir, en azından hayranları bu formülle bir zelda oyıunu bekliyordu.

    trailer'ı şurada: https://www.youtube.com/watch?v=2snf4m_v7wc
  • botw un halefi..
  • henüz the legend of zelda breath of the wild'ı oynamadıysanız ama ortalama bir bilgisayarınız varsa sizi şöyle alalım.

    (bkz: emulator)
    (bkz: cemu)
  • (bkz: alemin kralı geliyor)
    yapılmış en iyi oyun olacaktır.
  • sonunda tam ismi açıklanmış olan oyun. 12 mayıs 2023'te çıkacak olan bu oyun the legend of zelda breath of the wild'ın devam niteliğinde olacak, ancak zaten devasa olan oyun haritası içinde artık gökyüzü adaları da var - ki çok iyi duruyordu fragmanlarda-

    the legend of zelda skyward sword oynamamış olanların oynamalarını ya da hikayesi hakkında youtube'dan videolar izlemesini tavsiye ediyorum, çünkü büyük ihtimal bu oyunda ona çok fazla referans olacak.

    bununla birlikte botw'da eski zelda oyunu hayranlarını üzen bir eksiklik vardı: dungeonların neredeyse birbirinin kopyası olan shrinelar ile değiştirilmiş olması. sanıyorum bu oyunda bildiğimiz ve sevdiğimiz dungeonlar geri dönecek gibi duruyor. özellikle son fragmanda death mountain'dan yayılan malice'i görünce ben bayağı ikna oldum bu fikre.
  • yapımı çok uzun süren oyun. beklentileri karşılayacak mı göreceğiz.
  • biraz immortals fenyx rising'ten eğlence konusunda rip off yapsa güzel olacak oyundur. bak gow ragnarök ac valhalla'daki gibi tematik dizi kurgusu, yan karakter odaklı bir anlatı seçti de ilk oyuna kıyasla bişeye benzedi.

    gerçi starfield, avatar, stalker, ac mirage vsler gelecekken sene içinde kim ne yapsın bu baby game'i. nintendo is for babies.
  • 12 mayıs 2023'te çıkış yapacağı duyurulan the legend of zelda breath of the wild devamı niteliğindeki oyun.
    şimdilik ikisi de birbirinden etkileyici iki fragman yayınlandı. kurdaki oynaklığı da hesaba katarsak kendisi en çok para verdiğim oyun olacak gibi görünüyor.
    heyecanla bekliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap