• berbat bir 7. sezon başlangıcı yapan bir zamanlar müptelası olduğum dizi.
    --- spoiler gibi ---
    her ne kadar red john olayından sonra diziden soğusam da simon baker'ın oyunculuğu için izlemeye devam ediyordum ve 7. sezonu iple çekiyordum. ancak o kadar kötü bir 7. sezon başlangıcı yaptıklar ki inanılır gibi değil. bu bruno heller kesin bizle dalga geçiyor. 6. sezon sonunda ortaya çıkan jane lisbon aşkına doğru düzgün değinmediler bile. ulan red john'dan umudu kesen kesimin en çok beklediği şey jane lisbon ikilisinin ilişkisiydi. sen saçma sapan bir red john finali yap , 7. sezon için o kadar beklet sonra da herhangi bir sezon arasında herhangi bir geçiş bölümü gibi bir bölümle sezona başlangıç yap.
    --- spoiler ---
  • final sezonuna gelmişken kendisinden vazgeçmemek için 7. sezon 2. bölümü bekliyorum. çünkü mentalist'i yeteri kadar takip eden herkes bilir ki çift sayılı bölümlerde ne olacaksa olur. 2. bölüm de red john'dan sonraki her bölüm gibi böyle patlak devam ederse, final sezorunu ancak bittikten sonra, o da belki izlerim
  • yedinci sezon ilk bölümünü yeni bulduğum ve izlemek için sabırsızlandığım dizi.
  • şu haliyle bu dizi için yapılabilecek tek yorum " ölmüş , ağlayanı yok".adam gibi bir red john finali ile bitirseydiniz , efsane olsaydınız.
  • 7x2'nin son dakikasına kadar tamam artık izlemeyi bırakıyorum diyordum, sonra erica flynn mevzusu patladı, belki bir umut oradan red john'a yürürler diye 4. bölüme kadar şans veriyorum. onlar da guybrush bize bir şans versin diye bekliyorlardı, eminim; o yüzden veriyorum.
  • beyrut'ta bir bölüm daha çekilmesi gereken dizi. diziye katılan oryantal hava çok iyiydi.
  • dizi cbi'den fbi'ye evrildiginden bu yana gozle gorulur bir dusus yasamisti lakin, 7.sezon'da hizla dibe dogru gidiyor.kisaca lost'tan bile kotu bozdu yani, losttan kotu bozulmaz diyordum ama daha da bozdu.

    --- spoiler ---

    ayrica red john davasi bir cok kisinin dusundugu gibi bana gorede daha kapanmadi, red john'a cizilen karakter ile olumu sirasinda yasananlar arasinda cok bariz bir tutarsizlik var yani red john'un oldugunu dusunmemekle birlikte diziye 7 yahut 8. bolum itibari ile donecegini dusunuyorum ayrica donmesi de lazim dizinin gidisati acisindan.
    --- spoiler ---
  • geçen sezonun sonu ve bu sezonun başı itibariyle romantik komediye evrilerek hayal kırıklığı yaratan dizi.
  • --- spoiler ---

    final sezonunda şimdilik hiç birşey olmayan dizi. standart mentalist bölüm mantığında ilerliyor. ufaktan eski karakterler gözükmeye başladı. daha fazlası da çıkacaktır. 3 vakte ortalık karışır.

    --- spoiler ---
  • 7*4'te epey güldüğüm dizi.
    --- spoiler ---
    lisbon'a psychic'lik pek yakıştı, devamını bekliyoruz.
    ha tüm aksiyon öldü o başka, red john dizisi bitti artık jane ve lisbon'ın maceraları'nı izliyoruz.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap