• gerçek bir olaydan hareketle çekilmiş olan * 2018 yapımı amerikan dram filmi. filmde, voleybol takımının belkemiği olan caroline found'in ani ölümünden sonra ıowa city west high school kız voleybol takımının eyalet şampiyonluğunu kazanma hikayesi anlatılmaktadır. puanım: 7/10

    fragman

    her eve imdb

    not: bu filmi beğendiyseniz haikyuu animesini kesin izleyin. benden söylemesi...
  • gerçek bi hikayeden alındığını bilmeseniz abartı diyebilirsiniz ama hatunlar cidden 15 oyun üst üste kazanıp şampiyon oluyor be. ağlayarak müzikleriyle eğlenerek eğlenceli vakit geçirten bir film oldu.
  • 2018 abd yapımı,tamamen gerçek olaylara dayanan çok güzel bir spor filmi..
    konusu 2010'da eyalet şampiyonu olan west high lisesi kız voleybol takımının kaptanı caroline found'un 2011 sezonu başında trajik bir şekilde trafik kazasında ölmesiyle dağılma aşamasına gelen takımın onun anısına yerinden kalkıp mucizevi şekilde tekrar eyalet şampiyonu olmasını anlatıyor.dediğim gibi her şey gerçeklere dayandığı için belki de bu kadar etkileyici..son final maçında setlerde 2-0 geriden gelip altın setle maçı 3-2 aldıkları son sayı bile aynı.. filmin en etkileyici kısmı bittikten sonraki görüntüler ve fotolar..
    caroline found mini belgeseli (bkz: https://www.youtube.com/…zgekj1uuqr7sifm7hg&index=3)
    bu da efsane final maçı (bkz: https://www.youtube.com/…1uuqr7sifm7hg&index=3&t=0s)
  • gerçek olmadığını düşünürseniz, bu ne biçim film tamamen klişe dersiniz. ancak filmin tamamı neredeyse gerçek olaylardan oluşuyor. sadece daha dramatize edilmiş elbette. maç sayıları bile birebir aynı. bu yüzden cidden güzel ve etkileyici bir film.
hesabın var mı? giriş yap