• dogum kontrol hapi.
    "there is only one pill in the world that is called 'the' pill" - erol altug, biyoloji hocasi.
  • noah bean ve rachel boston'ın oynadığı 2011 yapımı "festival" filmi. bir ilk film olarak parıl parıl parlıyor. senarist ve yönetmen aynı olduğu için zaten küçük bir filmi epey efektif bir şekilde çekip başarılı sonuç almışlar. oyunculuklar da seviyeyi epey yükseltmiş. bir partide tanışıp birlikte olan iki kişinin, kızın doğum kontrol yöntemi kullanmadığının ortaya çıkması üzerine tek gecelik ilişkileri kızı ertesi gün hapı almaya ikna etme savaşına dönüşüyor. adamın biraz klişeye kaçan "erkek" problemleri, kızın biraz "karikatüre" kaçan karakteri senaryonun acemiliğine verilebilir. ama bütününe bakıldığında oturup izlenesi.
  • balat'ta yeni açılan suela cennet'e ait 200 metrekare civarındaki tek katlı sanat galerisi. ilk olarak daniel firman'ın ikonik dev filine ev sahipliği yaptı. lokasyonu tekinsiz ve tuhaf bulmama rağmen bir iki sene içerisinde murat pilevlenili'nin ve sanat piyasasını elinde tutan bir kaç önemli ismin de civarda galeri açmayı planladıklarını öğrendim. tıpkı karaköy'e bir iki tane in mekanın açılmasından sonra trend bölgelerden biri haline gelmesi gibi balat da değişecek diye tahmin ediyorum.
  • geçtiğimiz ay leyla gedizin sergisine ev sahipliği yapmıştır. murat alat eşliğinde gezdiğim sergi sanatçının gezi direnişinden kalan bira şişeleri ve faturasını da içermekteydi :)
hesabın var mı? giriş yap