• fragmani ile hicbir sey vaat edememis bir film, zaten inspired by true events dedi ve kaybetti. ne zaman adam gibi bir korku filmi izleyebilecegimiz ise hala gizemini koruyor.
  • toplantıya 3 saat varken, ilk filme girmek isteğiyle atladığım film.

    kötüydü, evet, kızın esrarengiz güzelliği, içindeki masumiyeti, ve tüm o vahşiliğe rağmen masumiyetini koruması felan güzel, ama korkutmak için sürekli ani sesler kullanılmış, içerikte korkunç olan şeyler yok, görsel efektler, mix'deki ani iniş çıkışlar, el şaklatma, patlama, ani patırtılar. hatta inanmayacaksınız ama, kameraman karakterini bir diğer karakter şaka niyetli korkutuyor felan, içerik böyle mi olmalı? tüm millet bazı olaylardan sonra gülüyordu felan.
  • son zamanlarda kurgusu olsun senaryosu olsun bu kadar boktan bir film izlememiştim. hala karanlıkta yatmakta zorlanan ve korku filmi izlerken tek amacı korkmak olan, hikayenin gideri olduktan sonra tutarlılıkmış oyunculukmuş çok da umursamayan beni bile germedi. izledikten sonra paşa paşa yatağa girip uyudum. bir tek harcadığım zamana acıdım.
  • 2014 yılında çıkmış korku filmidir
    filmi yeni izledim , korku filmleri ile aram iyi olmamasına rağmen vasat gördüğüm film. filme giden genel çoğunluk (bkz: sam claflin) hayranı olduğu için gitmiştir diye düşünüyorum.pek de bir gişe yapmadığı su götürmez bir gerçektir.
hesabın var mı? giriş yap