aynı isimde "the walking dead (oyun)" başlığı da var
  • facebook sayfasından dün yaptıkları spoiler için özür dilemişler ama ben hala kızgınım. özür metinleri

    we heard your feedback to last night’s post, and we’re sorry. with zero negative intent, we jumped the gun and put up a spoiler. please know we’re going to work to ensure that, in the future, possible spoilers by official amc social feeds are killed before they can infect, certainly before the west coast (u.s.) broadcast of the walking dead. as always, thank you for watching, and keep the comments coming. we appreciate all of your support.
  • facebook sayfasının verdiği spoiler hiçbi şekilde savunulamaz. lan daha west coast izlememişken verdiler spoilerı. biraz beklemeleri lazım. sonra sildiler zaten. 2 gün bekleyin amk nolcak?

    adamlar özür de dilemiş http://i.imgur.com/uhq09jw.jpg

    --- spoiler ---

    beth'in ölümü çok salakçaydı. kötü yazarlık örneği tam olarak. yahu carol seni kurtarayım derken arabanın altına girdi, sen kendini feda ediyosun. yaptığın hareket herkesin birbirine ateş açmasıyla sonuçlanabilirdi. sokiym böyle işe.

    ps. beth'i sevmeyenlere koyim. süper karakter gelişimi geçirdi son zamanlarda amk.

    --- spoiler ---
  • s05 e08

    şöyle uzun zaman sonra bir analiz yapmak gerekirse karakter gelişimlerini iyi götüren dizi.

    --- spoiler ---

    rick: ilk başlarda sevmediğim bir karakterdi nasıl başrol olur diyordum gıcık kapıyordum cenabet rick derdim ama şimdi bakıyorum da adam dizinin en taşşaklısı.tam bir lider bu sezon olmadığı 3 bölüm de bir an önce çıksın diye bekledim.millet rick'i dinlese birazcık amk.bu bölüm lamson yavşağının üstüne arabayı sürmesi çok hoşuma gitti ciğerim soğudu.

    michonne : çok fazla derinine girilmedi hala ama ekip için vazgeçilmez bir karakter katanalı.

    darly : benim adamım ya resmen beth ile sahnelerinde haydi götür şu kızı diye bekliyordum adamın hası delikanlı bilmiyorum daha ne desem o beth'i ağlıya ağlıya çıkarttın ya kucağında hastaneden ne diyim reyiz büyüksün.ama artık sende rick gibi acıma duygundan sıyrıl.

    carol : geçen sezon gıcık kapsam da bu karıdan bu sezon pek öyle gıcık olmadım mantıklı sebepleri var kendince ekip için uygun bir eleman devam etmeli.

    gleen ve maggie : abi siz siktirin gidin gerçekten anca sex amk.maggie kaltağına bizim abrahama silah doğrulttuğunda gıcık kapmıştım beth'i koca sezon düşünmedin de bu bölüm yalandan ağladın.

    kırmızı kafanın ekip : eugene salağının yalanından sonra artık adapte vakti geldi bizim ekiple.abraham gibi bir görev adamına ihtiyaç her zaman var o seksi şapkalı karı mutlu etsin abimizi de gitmesin uzaklara.

    hastane kadrosu : siz garip adamlardınız zaten amk bir doktoru alsak sizden fena olmaz ama onu da walter white'a benzetiyorum tip olarak ondan.

    genel olarak bakarsak her sezon bir teması olmuştu mekan olarak dizinin hapishane,çiftlik,kasaba,kilise,son durak vs. bu sezonun kalan yarısında mekandan ziyade morgan üstüne yoğunlaşacağını düşünüyorum.he bu arada tyreese ile salak kardeşi de ekipten siktirsin gitsin amk hala daha polyannacılık.

    beth seni özliycez.

    ve son olarak governor kalbimizdesin!
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    koridorda değiş tokuş sahnesini komik bulduğum dizi. daracık koridorda böyle dizilmişler karşılıklı silahla falan. sonra adamlar o kadar plan yapıyor ince ince, bu eugene tayfası langur lungur önüne park edip dalıyor falan. papaz elinde pala ile arkadan geliyor. lan kalsın arabada çocukların yanında.

    --- spoiler ---

    daha bir sürü şey sayarım da neyse. ya bu amk senaristleri camia olarak zamanında grev yaptılar. niye, efendim bir sezonda 24-36 bölüm çok fazla geliyor, yazamıyoruz. sezonda 16 bölüm yapalım. e amın feryadı sen 16 bölümü de yazamıyorsun ki, şişiriyorsun yine arada. ki elinde çizgi roman da var. önceki bölümü gereksiz şeylerle uzatıp bu bölümü sıkıştıracağına adam gibi ayarlasaydın.
  • ekşi sözlük bi halt beğenmeme ekibinin en aktif çalıştığı dizi. beğenmiyosan sittir git izleme, hayret bişey. gelip buraya her bölüm aynı şeyler. belli ki anlamıyosun işte dizinin modunu, kabul et vazgeç izleme. sinir yaptım sabah sabah. aynı tepkileri beğenmiyosan sen de okuma diye bana vermeye kalkmayın hiç. twd tüm yorumları takip ettiğim tek dizi. çünkü benim göremediğimi gören çok güzel detaylara dikkat çeken süserler de bi hayli çok. o yüzden gidin keyfimizin içine etmeyin.
  • geçen sene izlerken sıkıldığım için yarıda bırakmıştım; şu anda açtım en son kaldığım bölümü 4x8'i izliyorum. bırakma sebebimi tekrar görüyorum. 15 dk izlemişim, ama sanki bir asır gibi.

    öncelikle bu diziyi ilk çıktığından 4. sezonun ortasına kadar (giderek azalan) heyecanla ve gününde takip ettim. ilk çıkacağı dönemde de safi aksiyon bekleyen insanlara karşı durup, insanların bu gibi zor durumlardaki ilişkilerine eğildiğini söyledim ama beni bile bıktırdınız abicim. ikili ilişkilerin bu derece suyu sıkılıp da vıcıklaştırılabilir mi yahu? olmadık yerden olmadık sorun çıkarıp olmadık sorunu olmadık şekilde çözmeye çalışıyorlar. governor denilen adamın hikayesine eğilen iki bölüm vardı 4x8'den önce yanlış hatırlamıyorsam. hah, işte orası çok daha keyifliydi çünkü rick ve tayfasının kabak tadı veren ikili ve grup ilişkilerinden gına geldi. neyse, şeş kaza bitireyim şu bölümü de sonrasını izler miyim bilmiyorum.
  • sikicem yapacağınız diziyi arkadaş ben gidiyorum.senelerdir izlerim diziyi yorumda yazmam ama kırmızı çizgiyi aştılar artık.birde 80 küsür gün ara vermişler.

    --- spoiler ---

    beth'i keşke kafadan falan vurmayaydılar ve vurulma sahnesinde bitirselerdi diziyi ya en azından 80 gün her sabah yeni bir umutla uyanırdım sarı sincap'ım yaşıcak diye amınıza kayayım senaristler.illa birini öldürcekseniz şu antipatiklikler prensi little bastard carl'ı öldürün carol kekosunu öldürün.neyse ben öğlen öğlen markete gidiyorum bir 70'lik alıcam açıcam önceki bölümleri.

    kimi sevdiysek gitti be ustaa

    edit:sarı saçlım mavi gözlüm nerdesin nerde?

    --- spoiler ---
  • bunu bi tek bana mı hatıraltıyor abraham

    edit: oo çok varmış
    https://www.google.com.tr/…q_auoaq&biw=1135&bih=562
  • keyfi kaçıyormuş milletin o yüzden eleştirmeyecekmişiz diziyi. iyi amk. dizinin her bokuna süper diyelim. fanboyluğu bırakın arkadaşlar. sevmiyor olsak diziyi izlemeyiz heralde.
  • --- spoiler ---

    ulan daryl reyiz yine ağlattın lan. şu karakteri sevdiğim kadar hiçbir karakteri sevemedim adam harbi orjinal. bu arada facebook sayfasında beth'in ölüm sahnesini paylaşan salakların da amk. biz bile burda spoiler şeysi koyuyoruz dimi.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap