• bir mahkumun cezaevinden çıktıktan sonra eşine ve eski yaşamına dönme çabasını anlatan 2008/2009 abd yapımı bir romantik komedi.
    baş rollerinde kristen stewart, maria bello, william hurt ve eddie redmayne yer almakta..

    http://www.imdb.com/title/tt0954990/
  • kesinlikel komedi olmayan film. dram ama melodram değil. basit, sakin, buna rağmen alttan alta gerilimi de olan festival filmi. william hurt her ne kadar her rolünde o lanet donuk ifadeyi yüzünden atamasa da, hep aynı mimikleri kullansan da bazı filmlerde işe yarıyor.
  • yol filmleri sevenler için sakin bir dram. iki genç ve biri ileri yaştaki üç farklı yabancının amerika'nın güneyinde seyahatleri ve süreçteki dönüşümleri. çok bir şey beklenmeden izlenebilir. derli toplu ve iddiasız bir film. kristen stewart çok sevimli.

    ---spoiler---

    may'in brett'ten vazgeçme hikayesi ve daha sonra da brett'in may'dan vazgeçişi çok manasız kaldı. yani tam bir kezban - kamil hikayesi olmuş. arkadaşlar orta doğu'dan amerikan taşrasına ışınlamışlar gibi davranmışlar. ve bu aslında hikayenin de düğümünü oluşturuyor. daha anlamlı bir düğüm yaratılması filmin değerini artırırdı.

    ---spoiler---
  • 2008 yapımı udayan prasad filmi. başrollerinde william hurt, eddie redmayne ve kristen stewart var.

    filmin türünün ne olduğundan emin değilim. yaklaşık bir buçuk saatlik bir film, yol manzaraları eşliğinde bir adamın son birkaç yıldaki hayatının hikayesini izliyoruz. iki de tuhaf ergen var. gereksiz uzatılmadığı için belki de, izletti kendini. çekimler de görsellik anlamında doyurucu.

    ben eddie redmayne için buldum ve izledim. kendisi her zamanki gibi ziyadesiyle güzel bir performans sergilemiş. biraz çekingen, hafif uyumsuz rollere cuk oturuyor bu adam.

    kristen stewart her zamanki gibi güzel ve kabız. zaten film tarih olarak tam twilight zamanları. oyunculuk oradakinin karbon kopyası.

    öyle açın izleyin diyeceğim bir film değil ama vakit kaybı da demem.
hesabın var mı? giriş yap