• cumhurbaşkanı olaya el atıp "adaletsizliği" mi durduracak?

    güldürmeyin bizi. adaletsizlik varsa +1 yapmasın size?
  • hastayım böyle insanlara, takıldığı noktaya bak! "bir tek siz mi çalıştınız"
    sendikal hakkını kullandığı için pilotların uçuşlarının dursurulması rezalettir. corona bittikten sonra, bu pilotlar gider arap ülkelerinde üç kat maaşla çalışır, thy uçuracak pilot bulamaz.
    başlığı açanın cumhurbaşkanını göreve çağırması ayrı bir komedi.
    insanlar en temel haklarını lütuf olarak görmeye başlamışsa vay o ülkenin haline.
  • akebe tipi işci sevgisi...
  • pazar paralarınızı aldılar sesiniz çıkmadı yol paralarınızı aldılar sesiniz cıkmadı aranızdan bazılarını ucurmadılar değişik gerekçelerle sesiniz yine cıkmadı, hepinize ücret indirimi olunca vay efendim neden boyle. birlik olup kendi göbeğinizi kesmediğiniz sürece daha cok bagırırsınız sagda solda, ondan bundan medet ummayın hersey sizin elinizde. yönetime sesini biraz yükseltenlerinin evde oturtulması hadisesidir.
  • ülkenin yarısı fedakarca çalıştı fakat binlerce insan işsiz kaldı cumhurbaşkanının acilen olaya el atması lazım , bu pilot tayfası hariç . lan ne değerli mesleğiniz var anladık amk.
  • bu sorunu çözse çözse elif çözer.

    tanım: desteklediğim kampanyadır. elif marabalara sahip çık. ayaklar baş olmasın.
  • adalet ve hukuk’a olan güvensizlik o kadar tavan yapmış durumda ki, hiç kimsenin hiçbir kuruma ve hiçbir kişiye güveni ve inancı kalmamış. hakkını aramak isteyen doğrudan cb yardım dilenmeye başlıyor; sorarsanız özgür, laik, demokratik, sosyal, adil bir hukuk devletiyiz.
    cb makamı mahkeme mi her olayda ona koşuluyor. mesela birisiyle sıkıntınız mı var hemen cimer’e şikayet etmekle tehdit ediyor sizi niye çünkü kurumlara, adalete olan inanç kalmamış cumhurbaşkanlığı kurumu bir korku ya da hak arama merkezi olmuş. bir işe mi başlayacaksınız veya yapacağınız işte pürüzler mi var işinizin hızlanması veya ilerlemesi için hemen cb öne sürüyoruz. bakanlar her açıklama yaptığında ise cb’nın katkılarıyla veya sayesinde diyorlar.

    toplumun tümünde şöyle bir algı var cb müdahil olmazsa sorun çözülmez, haklılık payı var mı elbette ki bu kadar insan yanılıyor olamaz.
  • rezalet gibi rezalettir. zaten mart ayından beri %90 kesinti ile uçuyor bu adamlar. hastalığın şahlandığı zamanlarda avrupa amerika ve çine yüzlerce sefer yapıp sağlık malzemesi getirip/götüren pilotlara yapılacak iş değil bu. pilotlara bukadar çok baskı yapılmaz zaten son yıllarda birsürü kaza haberi aldık rahat bırakın şu adamları. rahat, işini iyi yapan ve hakkını alan pilotlarla uçmak istiyoruz piyasanın çok altında ücret almayı kabul eden baskı altındaki vasat ortadoğu ülkelerinden gelen yabancılarla değil. şirketin %50 maaş kesintisi sonrası bu paraya anca pakistanlı sahte lisanslı pilotlar gelir uçar.

    not : pilotlar ücret kesintisini kabul ediyor ancak her 3 ayda bir tekrar konuşalım diyor. thy ise işler düzelse bile 2022 yılına kadar %50 maaş kesintisi istiyor. pandemiyi fırsata çevirmeye çalışmak böyle birşey herhalde.
hesabın var mı? giriş yap