• yönetmeninin bank tangjaitrong olduğu birkaç ödül de almış olan bağımsız bir film.

    küçücük ve tek kişilik dünyasına sadece sevdiği kadını alan bir erkeğin beş yıllık ilişkisi devam ederken bu kadınla çıktığı tayland yolculuğunu konu alıyor film. çok seven ve bir saat görmese özleyen bu erkeğin farklı bir sosyal çevrede kendini tecrübe ettiği, özgürlüğü ve rahatlığı tadarken nasıl degisebildigini gördüğümüz bir yolculuk izliyoruz.

    "o ilişkinin başında muhtaç hissettiğiniz ve sonra beğenmediğiniz, burun kivirdiginiz, uzaklaşıp kaçmak istediğiniz erkekler acaba biraz da sizin yüzünüzden o hale gelmiş olabilir mi ey kadınlar" diyor gibiydi film.

    fragmanı bırakıyorum;
    https://youtu.be/k-h40ovdlxo
  • johan maton un senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı film... güzel manzaralar vardı, mükemmel bir senaryo değil ama görsel olarak kesinlikle iyi bir film.
  • türkçeye "biz yeniden tanışana dek" olarak çevrilmiş bağımsız film.senaryosu mantık hatalarıyla dolu olsa da festival filmi olması hatrına her şeyi görmezden geldim,sevgiyle kucakladım,tayland'ta küçük bir gezintiye çıktım,kadın erkek ilişkilerine güzel dokunuşlarla karşılaştım.
    bundan sonra nasıl devam etmeliyiz?ne fark eder?

    --- spoiler ---

    2015 yapımı filmde bilgisayarı ve telefonları olan çiftimiz gittikleri bölgelerde internet kıtlığı çekiyorlar, birbirlerine ulaşamıyorlar.bize gösterilmeyen kısımda anladığımız kadarıyla kontörleri de bitmiş ki arama da yapamıyorlar.sonra geliyor yanlış anlaşılmalar,aldatmalar..

    --- spoiler ---
  • still corners grubuna ait, içerisinde pink floyd ve camel esintileri bulunan, enstrümantal, uzun yoldayken dalıp gitmelik, atmosferik ve deneysel seslerle zenginleştirilmiş, hafiften shoegaze ama neo-psy şarkı. sondaki bateri vuruşları hem akrep ve yelkovanın hareket ederken çıkardığı sese hem de adım seslerine benzetilmiş.
    şarkı
hesabın var mı? giriş yap