• adından da anlaşılacağı üzerine (bkz: tom ford noir extreme) in kadın versiyonu olan parfüm.

    koku olarak noir extreme ile oldukça benzer. reyonlarda kadın parfümü olarak geçiyor ama kesinlikle unisex, hatta hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde kadınlardan çok erkekler kullanıyor. bunun sebebi de noir extreme'den çok daha performanslı ve kalıcı olması...
  • altında reklamdır yazmadığı için yazayım, kardeşim sizin nice düzgün kokularınız var lütfen.bu koku 180 eur'a değmez.

    edit: kafamda bir yanlış var bu olayda diyordum ve buldum, erkek parfümü nickli yazar, kadın parfümü tanıtımı yapıyor.

    cümleyi birleştirelim lütfen; diyor 10 baran arkadaşları einstein yaşında ona.
  • erkeklerin de kullanabildiği kadın parfümü diye tanımlayabilirim. kadın için “cici kız” kokusu olmaktan uzak, erkek içinse ortam, giyim tarzı gibi kombinasyonlar ister bu koku. tersi durumlarda çok alakasız durabilir. sürekli bu koku güzel mi kötü mü arasında bırakır. kör alışa kesinlikle uygun olmadığını düşünüyorum. performans konusunda asla üzmeyecektir. ben bu kokuyu koklarken ne canlanıyor gözümde? 35 yaş civarı statü sahibi klasik giyimli kadın.
  • oryantal, ağır-black orchid kadar değil- bir koku. ben vanilya ağrlıklı başka bir parfümle kombinlemeyi çok seviyorum. hem kalıcılığı artmış oluyor hem tatlılık oranı dengelenmiş oluyor. hintlere özgü sanırım kulfi tatlısı var imiş içinde.
  • cilalı, pahalı ve mükemmel mottosunu şehveti düşünerek noir pour femme içinde toplamış. her ne kadar tolstoy’un dediği gibi her bir kafa kadar farklı zihin ve her kalbe göre farklı bir aşk olsa da kışkırtıcı uzmanı olabilmek ayrıcalık. baştan çıkarma uzmanı olan tom ford, noir pour femme ile tende dokunduğu her yerin erojen bölge olarak ilan edilmesinde bir uzman sayılabilir.
  • aşşşşşşşşırı seksi kolan tom ford şaheseri. asla erkek değil, direkt kadın kokusu.
hesabın var mı? giriş yap