• bir mekan açsam, en sevmediğim tip gelse ancak bu amcalar, abiler, kardeşler kadar nursuz, suratsız olabilirdim. soup nazi yanlarında inanın melek kalır. allahın memnuniyetsiz tipleri. neyse ki şafak doğan güneş. üç günde yıldırdınız lan.
  • (bkz: #134487614)
  • senin yapacağın alışverişe mi kaldım, senin bana kazandıracağın paraya mı kaldım modunda gezen kendini bilmezler ordusu.
    kardeş yapma o zaman esnaflık siktir git.
    orta sınıftan bir kişi bile bunlardan alışveriş yapmıyor artık. arap tutarsalar sikerler işte *

    tanım: esnaflıkla alakası olmayan tipler.

    tekel bayisine giriyorsun, merhaba diyorsun, aleyküm selam diye cevap veriyor o.ç.
  • türkiye'nin en kötü profile sahip esnafıdır...
    ben de trabzonluyum ve istanbulda esnaf bir ailenin çocuğu olarak doğdum, kendi adıma da uzun yıllar esnaflık yaptım ve hatta esnaflara mal satan tüccarlık tarafında da bulundum. doğduğum günden beri hayatımda müşteri kavramı var...
    ülkemizin her köşesinden yaklaşık 55 vilayette konaklayıp bulunmuş bir adamım, geçerken uğradığım illeri saymıyorum bile..
    iddia ediyorum bu ülkenin en kötü esnafı trabzon esnafıdır...
    kendi öz memleketimden utanıyorum, herhangi bir esnaftan alışveriş yaparken gördüğüm muamele beni hayattan soğutuyor. bir güleryüz bulmayı siktiret, adamlar resmen müşteriden rahatsız oluyor lan.. bu kadar çok sayıda nemrut suratlı insanlar nasıl olmuş da esnaf olabilmiş hayret... adamların umurunda değil müşteri memnuniyeti. hadi memnuniyeti de siktiret resmen düşman kazanacak seviyede sert davranıyorlar insana. bu kin nedir? neyin intikamıdır amk.
    fiyatların acımasız seviyede kazık olması da cabası ama buna takılmıyorum bile, serbest piyasa der geçersin, fiyatı beğenmiyorsan almazsın. ama insanlık ve esnaflık diye bir şey yok bizim esnafta. insana kendini çok kötü hissettirirler.
    sırf bunlarla muhattap olmamak için aklıma gelen her şeyi istanbuldan satın alıp yola çıkıyorum... trabzondayken sadece ekmek alıp zaruret miktarınca bunlarla muhattap olmaya çalışıyorum.
    normalde asla kapısını açmayacağım, hayat görüşüme aykırı olan zincir marketlerden sadece trabzonda alışveriş yapıyorum....
hesabın var mı? giriş yap