• trabzonspor'daki belçika takıntısı da denilebilir. nereden çıkmıştr neden çıkmıştır bilmem ama trabzonspor'a belçikalı hocalar, oyuncular sürekli gelirler giderler...
    (bkz: hugo broos)
    (bkz: george leekens)
    (bkz: urbain breams)
  • ciddi ciddi var olan, kuvvetle muhtemel belcika'da is yapan trabzon kokenli isadamlarinin musebbibi oldugu bir guzel iliskidir..dusunun ki yattara bile belcika uzerinden gelmistir trabzon'a
  • (bkz: hans somers)
    (bkz: karel d'haene)
    (bkz: bernd thijs)

    yanlış hatırlamıyorsam hepsi aynı sene gelmişti bunların
  • kurt van de paar bu ilişkinin yüz karalarından biridir.
  • (bkz: kurt van de paar)
    (bkz: karel d'haene)
    (bkz: hans sommers)
    (bkz: bernd thijs)
    (bkz: christian bruls)

    van de paar'a çok yetenekli oyuncu demişlerdi, antermanlarda yattara misali herkesi yatıp kaldırdığını okuyorduk lakin sakatlığı vardı üç beş maç oynadı devre arasında gitti. dhaene tabiri caizse kız gibi defanstı. saolsun yenilen her golde bi tuzu olurdu, şampiyonlar ligine katılmaya çok yaklaşılan kiev maçlarının kırılma anlarında payı büyüktür. sommer bu beşli arasında en istikrarlı ve en faydalı olanıydı, yetenekleri kısıtlı ama elinden geldiğini sahaya yansıtmaya çalışırdı. thijs zidane diye geldi trabzona ancak sonradan hüseyinden farkı olmadığı ortaya çıktı fatihe bi ara pası hatırlıyorum ama demek ki hüseyinden bi gömlek daha iyi. brüls ise gelecek için yapılmış bir yatırım gençliği ve dinamizmi çok konuşuluyor bu sene takıma katılıp katılmayacağı belli değil ama ileriye dönük orta saha problemi yaşayan trabzonspora katkı sağlayabilir. umarım sonu vatandaşları gibi olmaz. ümidim var bu çocuktan.
  • takıntı halini almış bir ilişkidir. yunanistanda çalıştırdığı takım küme düştüğü halde türkiye de dört büyüklerden birine ancak bir takıntı sonucu gelebilirdi hugo broos. samet aybabaya niye hoplayıp zıpladık anlamış değilim en azından onun takımı son ana kümede kaldı, yunan liginden daha mi kötüyüz ki küme düşürmüş bir adama fit olabiliyoruz anlamış değilim.

    ne diyelim bu yönetimin çapı, samet aybaba dediğinde ortaya çıkmıştı zaten. gene de hayırlı olsun hugo abi başarılı olsun ve belçika ilişkimize ilişki katsin diye temenni etmekten başka çare kalmamıştır.
  • temelleri kara lahana ile brüksel lahanası ilişkisine dayanır..
  • yanılmıyorsam ibrahima yattara 'nın belçikalı olmasa da belçika liginden gelmesinin de dahil edilebileceği ilişki.

    bir şey var bu belçika'da.
hesabın var mı? giriş yap