• 2008 yapımı bir kısa film. noel sırasında yapılan ağaç katliamını bilinçli bir şekilde aşırıya kaçarak eleştiriyor. kesinlikle izlenmeli.

    link
  • jason eisener imzalı, sundance film festivali'nden ve sainte maxime international horror film festivali'nden ödülle dönmüş, korku&komedi türünde bir kısa film.

    eli baltalı, gözü dönmüş bazı adamların noel için ormanda çam ağaçlarını katletme görüntüleri ile açılan film, bu ağaçların insan ırkından intikam almasını konu alıyor. göründüğü üzere hayli mizah kokan bir konuya sahip. fakat bu mizah son 6 dakika içinde bir kırılma yaşıyor ve her yer kan revan içinde kalıyor.

    filmin çevreci bir tutumu olduğunu söyleyebiliriz. ek olarak, 16 dakika içinde tüketim toplumuna epey kanlı bir gönderme yapıyor jason eisener..

    70'ler, 80'ler çöp sinemasına ve splatter filmlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyan treevenge'ı, tüm b-tipi film severlere öneririm.
  • girişinde çalan müzikle cannibal holocaust'un girişindeki müziğe gönderme yapan 2008 yapımı kısa film. riz ortolani'nin film müziği, kısa filme uyarlanmış. aslında bu göndermeyi boş yere koymamışlar zira iki film de sınırlara girip kurulu düzenlere, dokunulmaması gereken kabuklara dışarıdan sertçe müdahale edenlerden alınan intikamı anlatıyor. cannibal holocaust'un bize sorduğu soru gibi, kısa filmimiz aslında hangi tarafın barbar olduğunu sorgulatıyor. noel yaklaşırken bu 15-16 dakikalık kısa filmi izleme listesine eklemek iyi bir seçim olabilir. noel için yapılan orantısız ağaç katliamı etkili bir şekilde bu kısa süreye sığdırılmış.

    hobo with a shotgun'ın yönetmeninden.
hesabın var mı? giriş yap