aynı isimde "tron" başlığı da var
  • simgesi trx olan, çekik gözlülerin sunduğu blockchain altyapısı. tron, blokchain ve dağıtılmış depolama teknolojisi ile dünya çapında ücretsiz bir eğlence içerik sistemi kurmayı amaçlamaktadır. 10 milyondan fazla kullanıcının bulunduğu peiwo app, tron ile uyumlu ilk eğlence uygulaması olacakmış.

    kısaca, neo ve ethereum'un benzeri olan bir sistem kurmayı amaçlayan singapur merkezli bir proje. şu anda değeri $0.001923 usd. projelerini gerçekleştirebilirlerse ilerisi için kazançlı bir yatırım olabilir. tabi gerçekleştirememe ihtimalinin olduğu da aklınızın bir köşesinde olsun.

    incelemek isteyen olursa ahanda sitesi: https://tronlab.com/en.html
    bu da coinmarketcap sayfası: https://coinmarketcap.com/currencies/tron/
  • son 2 günde şahlanan coin..bana 2,5 kattan fazla para kazandırdı..ama bekletmeyi düşünüyorum..çok ucuz bir coin olduğu için alın-unutun...sürümden kazanma ihtimaliniz yüksek..
  • çok stabil giderken satın aldığım bir aydır patlamasını beklediğim coin. bir hafta önce bir sıçrama bugun ikinci sıçrama sonuç olarak 3.5 katına çıkması güzel bir şey. circulating supply biraz fazla ama birim fiyatı da oldukça düşük. 20 bin tane aldık bakalım kenara koyduk.
  • bir süredir takip ettiğim coin. her gün piyasa değeri artmakta. yalnız dikkatimi çeken bir hususu var o da alımlar ve satımlar çok yüksek derecelerde gerçekleşiyor. az bir miktar alınıp beklenebilir düşüncesindeyim.

    edit: ilginç şekilde yüksek bir ivme yakalamış durumda, çok güven verdiği söylenemez ama bekleyip göreceğiz. riskimizi aldık. bu arkadaşta sahibi olup oldukça aktif bir şekilde çalışmakta. son olarak almak isteyen arkadaşlara binance linki bırakıyorum. elbette referanslı. riskinizi vaktiyle alıp trene binebilirsiniz, bol şans.

    edit 2: an itibariyle uçmuştur, girenlere hayırlı olsun.
  • 2-3 gün kadar önce 0.00000024 btc iken gözüme kestirmiş ama güvenmediğimden almamıştım, şu anda değeri 0,00000062 btc ve artmaya devam ediyor. btc değeri olarak da düşük seviyesi sebebiyle üste doğru ivmesi var ve bu devam ediyor. 53 ve 54 ten 182000 birim aldım bekliyorum, yoyow'da sürünmektense en azından potansiyelli bir şeyde minimum 80 falan olduğunda satarım.
  • kendilerini 19 sat'tan ufak bir miktar almışlığım var. şu sıra 72 sat.

    binance borsasında işlem görüyor kendileri.

    refli link: https://www.binance.com/?ref=11013202

    amme hizmeti: https://www.binance.com/
  • birden yükselmesinin sebebi binance'nin düzenlediği mercedes ödüllü etkinlikti. etkinlik tamamlandı, yavaş yavaş geri gelecektir. geçen ay kalan küsüratlarla epey bir miktar almıştım, belki de hayatımda kazandığım en kolay para oldu. (bkz: #72050201)
  • ethereum altcoini. uçuşa geçmiş durumda.
  • son iki saattir sparişin binance de beklediği ama alınamayan coindir.
  • tren kaçtı sanırım dediğim coin.

    bu tarz yeni piyasaya sürülen ve potansiyeli olan coin'lerin haberini, takibini nasıl nerden yapabiliriz acaba..

    yeşillendiren cennetlik olsun ;)
hesabın var mı? giriş yap