• öncelikle 50 karakter sınırlamasına takıldığımı belirterek, başlığın orjinal halinin "tt arena çıkışı metro istasyonlarında yürüyen merdiveni durduran orospu çocuğu" olduğunu belirtmek isterim.

    evet var böyle bir orospu çocuğu. stada düzenli gidenler bilir, amına kodum evladının en büyük hobisi, dimdik yürüyen merdiveni, üstünde en az 300 kişi varken durdurmak. ama geçtiği her istasyonda. seyrantepe durağından başlıyor. bir kaç şubesi olacak ki, mecidiyeköy'de de insem, taksim'de de insem, bu orospu çocuğuna yakalanıyor, ve o merdiveni yürümek zorunda kalıyorum. hayır yaşlı teyzeler falan oluyor bazen merdivende, maçla alakasız, onları yürütüyor it.

    en son beni bile insanlıktan çıkarıp, merdivenin ortasıyla, tepesi arası bir yerdeyken aşağıya doğru bağırıp, "o orospu çocuğu delikanlıysa bu kadar kişiyi yürütecek kadar, gelsin, bekliyorum yukarda" diye bağırttı.

    otokontrol gelişti gel zaman git zaman, herkes aşağıya bakıyor basanı görmek için, bir iki kere bu orospu çocuğu yakalandı, dayağın tillahını yedi. fakat uyandı bu orospu çocuğu, artık aşağıdan değil, yukarıdan basıyor, indikten sonra. hem hemen arazi oluyor, hem de aşağıdan son gelene kalıyor suç. bir kaç kez bana denk geldi, dayaktan zor kurtuldum, bir-iki kez de milleti kurtardım, aynısının başıma geldiğini anlatarak.

    ama bundan sonra normal merdivenle çıkıcam, yukarıda bekliycem ibneyi, ve gördüğüm an "aha bu bastı" diyip, walking dead'deki zombilerin önüne atar gibi atıcam.

    görürsün sen, amına kodum çocuğu.
  • anasının mesleğini bilemeyeceğim ama kendisi kaliteli bir fahişedir. bu kapçık ağızlı, gay pezevengi herif, arena'yı mesken tutmuş, zaten zor şartlara sahip yolu, daha da zorlaştırıyor.

    yalnız yine de, fiziksel müdahalede bulunmamak gerekiyor. çünkü saldırdığınız kişi, gerçekten suçlu bile olmayabilir. gerçekten o düğmeye basan kişiyi bulsanız bile, ki karıştırma ihtimaliniz çok yüksek, bunun cezası hiç bir şekilde yumruk atmak değildir. insani olarak da, size ya da sevdiklerinize fiziksel bir saldırıda bulunmamış bir kişiye saldırmak yanlış.

    yapma çocuğum, yapma evladım şeklinde kafasını okşadıktan sonra herkesin metroya doğru yönelmesi en doğru hareket olacaktır.
  • dün maç çıkışı denk geldiğim çocuktur. yakalandığı halde tartaklamak yerine metro merdivenlerinden yuvarlanmalıdır. ne siz yorulun ne de sinirlerinizi yıpratın this is tt arenaaaaaa.

    (bkz: hain düşman al sana bombe)
  • istanbul ulaşım'da çalıştığı düşünülürse, ibb taraftarı olması, galatasaraylı olmasından daha muhtemeldir.

    (bkz: düz mantık)
  • küfürü hakkedicek kadar kötü bir şey yapmadığını düşünen kişidir.

    (bkz: azizfransua)
  • 2. yarının başlamasıyla, tekrar ortaya çıkmıştır, amına kodumun çocuğu.
  • bunun upgrade'i geldi.

    torpil atiyor artik, isi iyice buyuttu irzini siktimin.
  • başlığı okuyunca galatasaray futbol takımını arena'da kilitli bıraktığını sandığım insan. yardıma gidiyordum lan !
  • farkında olmadan iyilik yapan kişidir. zira merdiven önüne kadar peron dolduğu halde merdiven yürümeye devam ederse insanlar üstüste yığılmaya ve izdiham çıkmasına neden olacaktır. bu dolmuş bir çantaya aynı hızla bir şeyler daha koymaya çalışmak gibi bir şeydir. test etmek isteyenler taksimde merdiven çalışırken önünde durabilirler. dayak yerlerse önerme doğruluğunu kazanmış demektir.
hesabın var mı? giriş yap