• ttnet müzik'in yeni adı.
  • buna spotify'dan daha hızlı ve daha işlevsel diyen insan taş olur taş. göz var izan var be kardeşim yani.

    son zamanlarda şarkıcıların albüm bilgilerinin yarısı kayboldu, zaman zaman samanlıkta iğne aramaya çalışıyoruz.

    bazı önemli sanatçılar yok. müzik arşivi daha çok pop sevenlere yönelik. zaten öne çıkardıkları müziklerden anlaşılıyor.

    size tavsiye ettikleri müzikler tabldot. müzik zevkinize analiz edip ona göre seveceğiniz müzikleri tavsiye etme gibi bir dertleri yok.

    çevrim dışı dinleme hakkını 250 ile sınırlandırmak da neyin nesi?

    radyoların içindeki müzikler çok basit. muhtemelen radyolar elle hazırlanıyor. müzik analizi ile ve bmp tarzı şeyler ile şarkıyı kategorize edebilirsiniz.

    arayüzü sezgisel değil. acayip bi arayüzü var. mesela sanatçı sayfasında niye tüm şarkıları oynatabileceğimiz bir buton yok.

    spotify mesela sizi müzik dinlerken ordan oraya sürüklüyor yeni şeyler keşfetmeniz için yol gösteriyor, böylece uygulamada daha çok vakit geçirmenizi sağlıyor. türk telekom müzik tam devlet dairesi gibi. biraz müzik dinlemek istiyorsanız, bir şeyler keşfetmek istiyorsanız ciddi çaba göstermeniz lazım.

    uygulamayı kullanmamın tek nedeni mobil internet kotasından yemiyor oluşu. onun dışında spotify'a göre zırnık avantajı yok.
  • incecik oynatıcı çubuğuyla şarkıyı ileri geri sararken piksellik refleksler geliştiren uygulama.
  • sitesinde ilk ay ücretsiz daha sonra ise ayda 10 lira yerine 5 lira yazıp en alta ufak puntoyla ilk 6 aydan sonra 10 lira olarak devam edecektir yazılmış olan servis. spotify, apple music varken kimse para vermez buna.
  • sabit internet aboneliği yanında ücretsiz verilen hizmet, turkell 3g ile problemsiz çalışıyor , radyo,video,liste oluşturma var içinde çevrimdışı ve hd ses ise premium pakete giriyor.yerli içerik gayet yeterli gibi yabancıda sadece demo vermişler ücretsiz olanda.
  • inşallah yetkili bir abiye benzeyen biri buraları okuyordur.

    bu tarz hatalarına önceden de rastlamıştım, yine erkan oğur ve ismail hakkı demircioğlu'nun son albümünde de hatalar var. şarkı isimleri yanlış sıralanmış ve mihrican mı değdi yerine ben meylimi üç güzele düşürdüm , eski tüfekte de ağlama yar eseri çalıyor. indirdiğim diğer albümlerde de hatalara sıkça rastlamaktayım. ayrıca ne olur albümlerdeki şarkılar alfabetik değil, albüm sırasında ve etiket bilgileriyle beraber indirmeye sunulsun. rica ediyorum.
  • premium üyeliğimi her nedense mac os üzerinden kullanamadığım, bu konu hakkında da herhangi bir destek alamadığım ciddiyetsiz kurum. sistem windows ve android tabanlı cihazlarda bir şekilde çalışıyor. macbook ile giriş yaptığımda, premium üyeliğimden yararlanamadığım gibi bu haktan yararlanmak için sıfırdan üyeliğe yönlendiriyor.

    konu ile ilgili önce mail attım. sonra da telefonla aradım. bu iki girişimimden de hiç bir sonuç alamadım.

    kısacası macbook kullanıyorsanız kullanmanızın bir anlamı yok.
  • yeni hali ve fiyat cazibesi ile fena olmayan uygulamadır. türk telekom kullanıcılarına 5 tl karşılığında hizmet sunması ve kotadan yemiyor olması ekstra güzel özellikler. yerli müzik dinleyecekler için ideal ölçüde olandır.
  • "muud'una göre özgürce müzik" gibi salak bir sloganla ismini muud adresini de https://www.muud.com.tr/ olarak değiştirmiş garip müzik platformu...
hesabın var mı? giriş yap