• 10 yıldır falan aralıklı olarak okuduğum ve her okuduğumda yarıldığım, 21. yüzyıl türk destanı. yalnız o günlerde insanların 15 yaşındaki bir kız çocuğuna nasıl rahat rahat küfürler ettiğini görmek de midemi bulandırmıyor değil.

    (not: mahmut haklı, net)
  • internetin evrimi konusunda bir mihenk taşıdır. artık hiç bir şey eskisi gibi olamayacak.
  • yıllardır arada açıp açıp okuduğum efsane tartışma. hayata bakış açımı değiştirmişti yıllar önce.

    bazı hakaretler ve ithamlar insanın başını döndürür,

    ''arkani dön ve sikilmis köpek gibi yakinimdan uzaklas''
    ''cinsel puşt''
    ''burda sinirlerimi bozdun ve sana yakışanı yaptım''
    ''mahmut sen haksızsın ibne seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım''
    ''hala sikilmek istiyorsan bana yine yaz''

    tabi tartışmaya eminönü ülkü ocağından cengiz katılınca herkes bi tırsmış, ondan sonra ağır küfürler göremiyoruz.
  • her okuduğumda başım dönüyor. 21.yy destanı.
  • surekli gordugum fakat nedense bakmadigim basliga dun bakmamla birlikte gece gece beni yaran tartisma. bu kadar gec gordugum icin cok kizdim kendime. usenmedim okudum tabii, adamlar o kadar emek vermis. emege saygisizlik olmaz. bir taraf secmeye gelirsek maalesef bir taraf secemiyorum. hulusi'nin ilginc hitaplari olsun, mahmut'un kufrederken bile inceligi elden birakmayip tabii sen bu inceligi nereden anlayacaksin diyerek hulusi'ye cemkirmesi olsun ayni olcude komik benim icin. ustelik yan kadro da basarili sair ruhlu kadir abimiz, filiz, ciguli ve superman her biri ayri bir renk katmis. biri eksik olsa bu tadi vermezdi. magaraciligi tavsiye eden sahis da cidden ilginc bir cozum yolu ve bakis acisi sunmus, takdir edilmeli.
  • sürekli çeşitli başlıkların altına bknz. olarak verildiğini gördüğüm halde ne yazık ki şu ana kadar girip okumamış olmanın pişmanlığıyla yanıp tutuştuğum ekstra eğlenceli tartışmadır. nick`imin kaynağı, günümün neşesi olmuştur. (bkz: abartmak) her ne kadar okumasını sağladığım arkadaşlarımın bu komik değil ki sözlerine maruz kalsam da mahmut ve hulusi`nin hem kibar olmaya çalışıp hem de birbirlerine küfür kalmayınca yaratıcı küfürler etmeleri beni benden almıştır. burdan arkadaşlarıma tek diyeceğim ise (bkz: birşeyi de beğenseniz ölürsünüz the motherfuckers)
  • sabah sabah beni iş yerinde gülmekten felç eden tartışma
  • kahramanlar çağı'nda yaşanmış epik tartışmadır.
  • hulusi'nin, mahmut'a ''senin ananda var mı bu gizli veya açık orospu ruhu'' diyerek fatality yapmasıyla başlayan tartışma.
  • 14 yıl önceden kafalar gidikmiş zaten şimdiki türkiyeyi suçlamak faydasız.
hesabın var mı? giriş yap