• 2011 yılında kulüp başkanı şikeden içeride olan takım olabilir. sembolü kanarya kuruluş yılı da 1907 olabilir. kim bilir?

    başa kalan başlık çekilir editi: benden önce buralarda bir entry vardı nooldu ona. aslan diye şakıyordu 1905 diye cikliyordu.. kuş kafese kaçtı herhal.
  • yanlış çıkarım yapmak istemem ama en azından 400 sayfalık iddianamede adı olmalı.
  • meshur ankaragucu macinin galibidir. ayni takim daha 2-3 sene once "kupa sizin, sampiyonluk bizim" gibi anlasmalara da imza atmistir. etikten, ahlaktan yoksun kisiler ise piskin piskin hala bunlari savunur durur. dune kadar tesvik primini savunurlardi, fenerbahce'nin davasindan beri tesvik primi dusmani oldular. babadan ogula nesil iste.
  • konuyla ilgili tapeler malum ortamlara düşmüştür.

    - türkiye futbol tarihinin en şikeci takımı kimdir? ;=)
    - ya abi hala mı? yani.. hala mı? iddianameyi de mi okumadın..
    - he söyle bakıyım kim iyi düşün? yelesi var, aslan gibi ;)))
    - tamam abi sikecem bak belanı. ok tamam amk. düşürmeyin bu ibneleri. al akladım seni siktir git artık.
    - ;)) düşününce sen de anladın.
    - he.. üstüne de alacaklı çıkarsın az kaldı amk.
    - biz inanıyoruz antu olarak. şahsen ben antu olarak..
  • sembolü leylek olmayan kuş(lar) olan takim(lar)dir. neden leylek olmayanlar derseniz çünkü her kuşu sıktık bir leylek kaldı, tuyleri nasil yolunduysa artik şike şike otup duruyorlar derim.
  • galataeaary ve fenerbahçe aşta gelmekte sonra sırasıyla beşiktaş trabzonspor ve diğer süper ligde oynayanlar tabiki... ikinci ve üçüncüligleri hiç saymıyorum bile...
  • henüz yargı aşamasındaki bir konuda yargıyı es geçip hüküm vermiş "iddianameyi okumadın mı, aha orada yazıyor" diyen kişilerin canı gönülden iftiraya uğramalarını ve yargılamaları devam ederken tüm arkadaşlarının, ailesinin bu iddianın konusunu doğru kabul edip ona göre davranmalarını dilerim. o zaman hukuk, yargı süreci, adalet, savunma hakkı gibi kelimeler onlar için kelime olmaktan çıkıp anlam kazanacaktır. söylediklerimden "fenerbahçe iftiraya mı uğradı" sonucunu çıkarmayın, söylediğim dava sonuçlanmadan suçlu ilan etmek durumunun nasıl bir hak ihlali olduğunu insanların yaşayarak öğrenmesi temennimdir. futbolla alakalı değil söylediğim, yarın bir gün sizin de başınıza gelebilecek bir hukuk katliamıdır. hala herşey iddianameden öteye geçememektedir. "yaptı/yapmadı" tartışması olmadığını şimdiden belirteyim.
  • aferin. yarın da bunları çiz gel.

    http://www.anaokuluyuz.net/…f-boyama-resimleri.html
  • denizli maçını inanılmaz bir skorla kazanıp şampiyon olan 6alatasaray
    aha bu da kendi başkanlarının açıklaması http://www.hurriyet.com.tr/…a-kefil-olamam-22584673
hesabın var mı? giriş yap