• ak itlerin sıvama çalışmalarından biri. bop olayından bi sikim anlamayan kalın kafalıların diktatörlerini savunmaya çalıştığı önermedir.
  • saman,angus diye saçma bi danayı ithal eder hale gelen ülkede ekonomiyi mi savunuyosun yavrucum ?

    sen türbanını tak,ampule bas oyunu, ama geri kalanın size inanmasını bekleme kocum

    şimdi siktir git.
  • batmayacağı anlamına gelmez. az kaldı biraz daha sıçarsanız içine batar.
  • 11 yıldır uğraşıyorsunuz demek ki. bi siktirin gidin rahatlayalım.
    koduğumun şark kurnazları sizi.

    edit : unutmuşum yazmayı, müthiş bir büyüme seviyesine ulaşmışız. aklınızı dimağınızı sikiyim.
    açıklamakla falan uğraşılmaz sizinle.
  • tek bir sebebi vardır: tek parti iktidarı ve siyasi istikrar. hükümetin başına tek parti olarak hangisini getirirsen getir türkiye'de siyasi istikrar ekonomik istikrarı doğurur. yoksa eskiye nazaran daha refah, daha az vergi ödeyen, daha mutlu bir halk olduğumuz söylenemez.

    10 yılda bir darbe, 5 yılda bir ekonomik kriz ritmine alışan türkiye'de son 11 sene içerisinde yazmaya değer bir darbe ve ekonomik kriz olmamasına üzülünmez, sevinilir.

    şu "ak parti döneminde kriz çıkacak ülke batacak" şakşakçılığını bırakın artık. akp'yi sevmemek ülkeyi sevmemeyi gerektirmez, bugün akp, iktidardayken çökerse ülkeyi de beraberinde götürür. gerçekten istediğininin ne olduğuna karar vermeli birileri..
  • 12. yilda batmayacagi anlmina gelmeyen saptama. nitekim, girtlaga kadar indik ve burnumuzunda batmasina az kaldi.

    zoge: butun sakirt annelere sevgiler.

    sonradan gelen ek: 17 aralik 2013 rusvet olaylari ve diger acaipliklerin bir sel gibi ortaya dokulmesi ile kendimi kiyamet tellali ilan etmeme sebep olan konu. dolar olmus 2.25 lira oha!
  • allah'tan belanı istiyorsun herhalde demek lazım. eğitim sistemi çöktü, ordunun hepsi terörist oldu, terör örgütü siyasi oldu, medya yerle bir,ülkenin yarısı sokaklara döküldü, bu yıl ödenecek 116 milyar dolar borç için kimsenin umudu yok(ha yeniden 3 yıl ertelemeli 20 yıl geri ödemeli krediyle sokarsınız sizden sonrakine o ayrı) ama tüm bunlara rağmen çalışan üreten genç bir nüfus ve kaynakları olan bir ülkeyi batıramadınız ona şaşırıyorsunuz di mi? sizin vergi olarak aldığınız pek çok ülkenin gsmh sından daha fazla. siz 11 yılda aldığınız verginin karşılığı olarak ortaya ne koyacaksınız soru o...

    başlık türkiye'nin akp'ye rağmen 11 yıldır batmaması olmalıdır.
  • türkiyenin 2001 krizinde battığını düşünen ekonomistler tarafından yapılmış bir önermedir.
    ülkeler ekonomik olarak batmaz. vatandaşları göreceli olarak fakirleşir sadece.
    on yıllık ortalamalara baktığımızda türkiye'nin son on yılda normalden fazla zenginleştiğini de görmüyorum ben. son on yılda çeşme başına çökenleri bilemem ama.
hesabın var mı? giriş yap