• sulama yapmak için bütün suyun kesilmesi sonucu, o suyu içecek flamingoların toplu ölümü şeklinde gerçekleşen olay.

    doğa fotoğrafçısı fahri tunç tarafından kaydedilmiş.
    https://www.instagram.com/p/crrbfbhj73a/
  • insan evladı kadar pis bir varlık yok heralde.. küresel ısınmayla falan bi yok olup siktirolup kaybolsak; dünya da bi rahat nefes alsa.
  • ülkede hiçbir canlının mutlu olmaya hakkı yok resmen.

    çok üzücü, insanı kahreden görüntüler maalesef.

    köylü işine bakacak, bakan gereken yapılacak diyecek olan yine gariban hayvanlara olacak.
  • gündem olması gereken olaydır. çorak arazide vasat sulamayla verimsizce tarım yapacağız diye yapılan katliamdır.

    nerede ulan sözünü ettiğiniz kuşlar su içsin diye kurulan osmanlı vakıfları?

    ekleme:
    işlerine geldi mi bir lokma bir hırka edebiyatı yaparlar. ama işlerine gelmedi mi binlerce hayvanı susuzluktan öldürürler. cehaletse cehalet, katlettiniz lan hayvanları. katlettiniz doğayı. yediğiniz ekmeğe sokayım. sinirimi alamıyorum ya. suriyeli afgan gider, para biter çalışılır kazanılır. can gitti mi doğa gitti mi gelmez işte geri.
  • onbinlerce flamingo yavrularıyla ölmüş, yukardan çekilen bir video var . yemin ederim korku filmlerinden farksız..

    https://www.instagram.com/…nk/?utm_medium=copy_link

    elimiz kolumuz bağlı , hiçbir çaremiz yok, ya şu çevre dernekleri, hayvan dernekleri bu iş bu noktaya gelene kadar neden müdahale etmediler anlayamıyorum. yetkililer zaten umursamıyor da bu nasıl gözden kaçar? birşeyler yapalım. ekşi bu konuda hala etkin. ılk iş duyurmak bu olayı, kalanlar göç rotasına devam edecek, onları korumak, belki besin , belki su yollarini kontrol etmek. çok üzgünüm, çok çok kızgınım..

    hadi sözlük, şunu gündeme de taşırız , yaptırım da yaparız , herkese duyurup birilerini harekete de geçeriz bunun daha önce çok örnegi oldu.
  • ya allah ne zaman belamızı verecek merak ediyorum, benim ve benim gibilerin belasını bunlara tanık olmamızı sağlayarak verdi galiba da, bunu yapanlarinkini ne zaman verecek? yani nasıl bir düşüncesizlik nasıl bir vurdum duymazlik hak ettik artık helak olmayı, yazık şu görüntülere bak
  • türkiye'de herşey ol,
    kadın, çocuk, hayvan olma!
  • konuyla ilgili sadece 1 ay öncesinin haberi. kendi yaptığımız hataların sonucunu bizle birlikte bütün dünyadaki canlılar ödüyor. ekonomik sıkıntılarımız evet gerçek ama iklim krizini kriz gibi ele alıp çözmeye çalışmazsak göreceğimiz değişim belki dinozorların yok oluşundan daha ciddi olacak. ekonomik sorunları tüm insanlar olarak arka plana atıp gerekirse ayrıcalıklarımızdan vazgeçmemiz gerek.
  • sokak hayvanlarının suçu.
    başı boş gezen köpekleri savunan %52lik kesim yüzünden tabiatın anası bellendi.
    bak gör sokak köpeğinin tuz gölünde yaptığı katliamı gör.
    salda gölüden çaldığı kumları gör.
    hep bu sokak köpekleri yaptı bunu.
  • flamingolar diğer hayvan türlerinin az bulunduğu, sıradışı doğa koşullarının bulunduğu yerlere gelirler.türkiye onlar için fazla sıra dışı olmuş ve hayatlarını kaybetmişler.düşünsene o kadar ülke geziyorsun ve biri suları kestiği için susuzluktan ölüyorsun.
    dünyanın hiçbir yerinde şu görüntüleri göremezsin.ben artık böyle şeyleri izlemekten yoruldum.bunlar sadece görünen zararlar.görünmeyen hangi hayvanlar,bitkiler yok oluyor kim bilir bu coğrafyada.
hesabın var mı? giriş yap