• peygamber sabrına sahip bi' adam. takdir edilmeli... evet.
  • konsol ve pc oyunlarında tasaruf sağlacak adamdır, haklıdır, mantıklıdır.

    geri kalan herşey için mastercard.

    (bkz: mastercard reklamları)
  • tüm eşyalarının modası geçmiştir...
  • teknoloji alaninda sanki yillardir retina display'in, tablet'in, ultrabook'un gereksinimini yasiyormuscasina her yeni modelde store'un kapisinda gozunu acan meraklilara oranla daha rasyonel davranan, sahip olma hissiyle yanip tutusmayan adamdir. hatta bizzat benimdir.

    jose mourinho'nun "efendim stres altinda oldugunuzu dusunuyor musunuz?" sorusuna karsilik yapistirdigi super bi lafi vardir, "aksam eve ekmek goturmek zorunda olan stres altindadir, bizim isimiz futbol ortamimiz da imkanlarimiz da makul". buradan hareketle sabretmenin urun satin almak basliginda listelenebilecek bir erdem oldugunu dusunmuyorum. bu yaptigim da fakir edebiyati falan degil, ucuzlasin yine alin koyun koseye almayin demiyorum.

    ben de ultrabook istiyorum, ama dokunmatik ekranli ipincecik bir formda windows 8'e hazir olmayan bir urun alip, ardindan tekrar uzerine 2 kere daha bilgisayarimi degistirmektense bozuk display'li notebook'uma lcd baglayip oyle kullanirim daha iyi. yine ekran cozunurlugu bayagi bir degisecek iphone 5 cikmadan, iphone 4 ve iphone 4s ile yer yerinden oynamadigi icin iphone 3gs'imi degistirmem. iki ozellikle bayagi bayagi aidata bagladi adamlar bizi her yil gonder 2milyar apple'a. 3 milyar dell'e. oh mis. onun yerine o parayla gider avrupada gezer gelirim. tercih tabii.
  • zamanla hicbir sey almayan adama dogru evrimlesebilen adamdir, musahade ettim. kotu mu, degil.
  • rezildir.

    ben hiç böyle üçün beşin hesabını yapmam.

    bok gibi para kazanıyorsam biraz da rahat etmeliyim en nihayetinde.
  • akıllı insandır. özellikle giyim kuşam meselesinde enflasyon-deflasyon meselesine takılmadan zarardan kar eder. sadece o yılın modası ürünlere sahip olup, ardından bunları bir kenara atan şımarık, aptal burjuvalardan da değildir. sezon başı 49*5=245tl vereceğine aynı ürüne 2 ay sonra 19*5=95 tl verir o sene az giyer. bir sonraki sene tepe tepe kullanır. gardrobundan ne alırsa alsın herdaim şıktır yıl farketmez. kendisi için bir tercih değildir, olması gerekendir. alışverişte kafasında sürekli fırsat maliyeti ve marjinal fayda hesabı yapar. sevilesi insandır.
  • türkiye'nin bizzat türkiye'de ürettiği malların dışındaki tüm malları satın alırken en akıllı davranışı sergileyen adamdır.

    (bkz: anladın sen onu)
hesabın var mı? giriş yap