• teknoseyir sitesi ve youtube kanalında daha ziyade oyun ile ilgili içerikler üreten bir editör kendisi.

    tanım kısmını geçtiğimize göre ben naçizane görüşlerimi belirteyim. bence gerek oyunlar ile ilgili kültür ve bilgisi gerek ortaya çıkardığı içerikler olsun muazzam bir insan. ekürisi (bkz: tansel şahin) ile yaptığı oyun gündemi videoları da bence youtube kalitesinin çok üzerinde.
  • efendi , esprili ,samimi ve hatta ötesinde biraz da entellektüel bulduğum bir kişi kendisi.
    bir oyun sorulduğunda geçmişten günümüze yapımcısından , eski oyunlarına, firmasından ,oyun motoruna çatır çatır söylemesi ile takdire şayandır. ve bunları sadece kesinlikle laf olsun torba dolsun düzeyinde değil başka açılardan da ele almayı çok iyi bilen birisi. gerçekte ne iş yaptığını bilmiyorum ama teknoseyire yaptığı içerikler o alanda türkiye'de yapılanın en iyi içerik diyebilirim.*
    kendisini ilk olarak teknoseyirde ki (bkz: talos principle) videosu sayesinde tanıdım iyi ki tanımışım.
  • teknoseyir'in oyun editörü gibi bişey galiba. muazzam bir oyun kültürüne ve hafızasına sahip. levent pekcan ve murat gamsız'ı ne kadar sevsem de oyun editörlüğü için vakitleri geçti artık.

    son videosunda kaliteli, ayakları yere basan bir the last of us part ii incelemesi yapmış, tavsiye ederim.
  • ghost of tsushima incelemesi enfest olan editör. oyun konusunda engin bilgisine hayran kalmamak da elde değil. teknoseyir iyiki kendisini bünyesine kattı. oyun gündemindeki yorumlarını dinlemek kadar keyif veren çok az şey var şu an hayatımda*
  • şu an türkçe oyun incelemesi yapanlar arasında oyun kültürü ve entelektüel birikimi en derin olan kişidir. bu açıdan gerçekten dünyanın en saygın oyun editörleriyle karşılaştırılabilir. teknoseyir'e konuk olduğu bölümleri ve ekibe yeni katıldığı zamanki bölümleri düşününce yayıncılık anlamında da inanılmaz bir ilerleme kaydetti. o gergin, heyecanlı, az konuşan adam gitti, komple bir yayıncı geldi. keşke yetişkin hayatı sırtımda tepinmiyor olsa da önerdiği bütün oyunları oynayacak kadar vaktim olsa.
  • tüm "oyun yayıncısı, yorumcusu, youtuber" tayfasından ayrılan iki noktası var. ileri derecede ingilizce biliyor, kültürü benimsemiş ve dersine iyi çalışıyor. diyeceklerim bu kadar. genç arkadaşlar, bu adamdan çok şey öğrenebilirsiniz.
  • oyunlara neredeyse akademik yaklaşir, sunacagi haberlerin konularina inanilmaz hakimdir.

    birde linkedin de 12 senelik fotosu durmaktadir.
  • video oyunu konusunda epey zevk sahibi olan editör.

    thgtr zamanından beri keyifle takip etmekteyim. oyun zevkleri kadar deneyimlerini aktarma konusunda da oldukça başarılıdır.
  • teknoseyir kalitesine yakışan biri.

    oyunlar konusunda bilgisi gerçekten müthiş. tansel şahin'le birlikte yaptıkları haftalık oyun gündemini izlemek çok keyifli oluyor.

    tlou 2 ve ghost of tsushima incelemeleri de türkiye'de izlediklerim arasında en iyileriydi. keşke daha fazla oyun incelemesi izleyebilsek kendisinden.
  • çok efendi bir arkadaş. kendi kanalını açsa güzel yürüyebilir.
hesabın var mı? giriş yap