• muharrem ince diyarbakır mitingini gerçekleştirken ülkü ince ve gaye usluer tarafından yapılmış ziyarettir.
    https://twitter.com/…tas/status/1006200157455749120
  • çok zarif bir dayanışma mesajıdır.
  • çok yerinde bir hareket. muharrem ince'nin başak demirtaş'la görüşeceği açıklandıktan sonra iğrenç imalarda bulunmuştu bazı ahlaksızlar. kim olduklarını az çok tahmin edersiniz. ülkü hanımın gitmesi ise çok daha şık ve olumlu olmuş, umut vermiştir.

    bu arada çok güzelsiniz.
  • yapma ülkü abla yapmayın şunu. bir asker çocuğu olarak içime oturuyor yapmayın. bu adamlar askerimiz şehit olunca taziyeye mi geliyorlar , terörist cenazesine mi geliyor? ince başkan yapma artık lütfen yapma o orospu çocuğunu ferahlatmaya çalışma! sen ulusalcı vatansever atatürkçü adamsın gözünüzü seveyim yapmayın! sokayım bunlardan gelecek oya ! bunlar nankör insanlar bunlar memleketin derdinde olan insanlar değiller. bunlar için değmez. siz böyle yaparsanız bu memleketin başına daha çok ak parti gelir. yapmayın allah muhammed ali aşkına yapmayın.
  • tek bir ''şehit cenazesine'' ve ''taziyesine'' gitmeyen selo'nun, hapse düştükten sonra önce kendisini sonra da karısını ziyaret etmek kimseye bir menfaat getirmez.

    ama çok şey götüreceği kesindir.
  • sırf bu başlık bile, bu başlığı yani (bkz: genel merkezin talimatıyla yazan troll chp'liler) başlığının aslında ne kadar doğru olduğunun bir delaletidir.

    ne hikmetse ot'a, bok'a sayfalarca, düzinelerce entry yazan o ''troll chp'liler'', sanırım bu başlık ile ilgili gelen talimat üzerine, bu konuyu görmezden geliyor ve tek satır bile yazmıyorlar.

    bu arada;

    selo'nun eş'ini ziyarete gidenler şu başlıkta yani (bkz: pkk'nın saldırı görüntüleri)'nde ki 3 şehidimizin yakınlarını da ziyaret etseler ya. tabi yüzleri varsa.

    değer mi lan 3-5 oy için bu vatan hainlerinin, bu vatansız piç'lerin ayağına kadar gitmek.

    ha değer mi lan ?
  • muharrem ince 2018 yılında adayken bu fotoğraf çok kullanıldı ve eleştirildi. 2023'te kullanılmıyorsa arkasında kim var, anlayın.
hesabın var mı? giriş yap