• aralarında bulunduğum yazarlardır. gelelim sebeplerine öncelikle kimseyi yüzde yüz arkasında olacak şekilde desteklemiyorum herkesin yanlışları muhakkak vardır.

    bunlar zannediyor ki sokakta hayvan beslemeyen hayvan düşmanı, ülkede milyonlarca göçmen istemeyen ırkçı faşist, chp ye hdp ye oy vermek istemeyen de sadece akp li. başka düşüncelere sahip olamaz mıyız gerçekten.

    ülkedeki siyasilerin ve partilerinin profillerini inceleyelim.
    akp, 20 yıldır ülkeyi getirdiği hal ortada üzerini çiziyorum.
    mhp, iktidarın yandaşı hemen üzerini çiziyorum.
    hdp, ben terörün t sine tahammül göstermem vekilleri militanlarla kol kola çiziyorum.
    iyi parti, akşenerin mülteciler hakkında söylemleri kalmalarına yönelik çiziyorum.
    partilerini bile zikretmeden davutoğlu ve babacan eski akpli çiziyorum.
    gelelim chp ye atatürk ilkelerini terketmiş atatürkçü çizgiden uzaklaşmış ermeni soykırımını destekleyen istanbul parti başkanına sahip, partinin başında akp ne zaman dara düşse söylemleri ile onlara oy kazandıran bir başkanın olduğu parti çiziyorum. ayrıca ittifaka davutoğlu ve babacanı alan adamdan ne hayır gelecek çok mu lazım o adamlar yaptıkları ortadayken.

    imamoğlu ve yavaş konusuna gelirsek imamoğlu seçim zamanı emanet oylarla seçildim diyerek hdp li grup ile görüşmeler yaptı amedspor denen klübün sporcularını ağırladı yani bir minnet durumu var bunu istemiyorum imamoğlu yine emanet oylarla seçildim der başkan olunca bunları baş köşede ağırlarsa seçtiğime pişman olurum çiziyorum.

    ee bu soktuğumun siyasi ortamında göçmen istilasından ülkeyi kurtaracağım hdp ye minnet etmeden yavaş ı başkan seçmeliyiz diyen adam bana daha mantıklı geliyor. neden kürt seçmeni sadece hdp güdümündeymiş gibi düşüneyim ki bunların arasında en az benim kadar terörden nefret edenler yok mu neden örgütün siyasi kolu gibi iş yapan partiyi iktidara ortak yapmak isteyeyim.

    tertemiz mansur yavaşı başkan yapalım kimseye eyvallahı minneti olmasın emanet oy verdik sana şimdi dediklerimizi yap diyecek kimse çıkmasın.
  • muhalefeti bölmeye alet olan yazarlardır. adam tam bir truva atıymış. meral hanım'ı erken uyanıp bu şahsı şutladığı için kutlarız.

    (bkz: akepe'nin ümit özdağ'ı sürme olayının deşifresi)

    al işte bu işin neye hizmet ettiğinin kanıtı :)) (bkz: millet ittifakının sözlük'te bile %50 oy alamaması)
  • hiç bir ülkede, hiç bir şekilde sağcı ve dinci bir siyasi oluşumu desteklemem.
    eksiklerine rağmen, problemlerine rağmen halk için en iyi seçim solcu siyasi partilerdir.
    türkiye’yi uzun yıllardır sağcı ve siyasal islamcılar yönetiyor ve durum ortada. değişim istiyoruz deyip, yine sağcı bir partiye destek vermek mantıksızdır.
  • ülkemizdeki kaçak yabancıların bir problem olduğunu dile getiren bir siyasetçi olarak kendisini sonuna kadar destekliyorum. bu probleme parmak basmayan tüm partilerin de canı cehenneme.
  • mültecilee konusunda aynı fikirdeyim ama oy vermeyeceğim sanırım kendisine.
  • zafer partisinin lideri (bkz: ümit özdag) faşist bir adamdır ve bu partiyi destekleyenler de faşisttir. benim açımdan zafer partisinin iyi partiden, onun da mhp'den farkı yok. alayı faşist.

    edit: hakaret ve küfür içermeyen mesajlardan bazılarında suriyeli mülteciler hakkında ne düşündüğümü sormuşlar, kısaca izah edeyim.

    suriyeli mülteciler suriye iç savaşından sonra gelmeye başladılar türkiyeye ve zorunluluktan geldiler. kimse akrabalarını, toprağını malını mülkünü bırakıp sıfırdan başlayacağı bir yere zorunluluk dışında gelmez. ama yanlış politikalar sonucu kayıtsız kuyutsuz ipini koparan geldi. yurt dışında avrupa ülkelerinde mültecilere yaklaşım neyse türkiyede de o olmalıydı. hepsinin kayıtlı olup, takip altında olması gerekiyordu ve bırakın vatandaşlık verilmesini ki bunun şartları tartışılabilir, kendi vatandaşına sunmadığın hizmetlerden faydalandırılmaları kabul edilemez. kendi vatandaşına vermediğin çocuk yardımını suriyelilere verirsen adamlar 10 milyon da olur 20 milyon da olur. adamlar bizden daha ayrıcalıklı bir konumda ve bu durum suriyelilerin türkiyeye doluşmasına sebep oldu. ama suriyelilerin hepsini geri göndereceğiz yaklaşımına karşıyım, bu büyük bir haksızlık olur. bu söylem faşistçe bir söylem.
  • yanlış biliyorsam hatırlatın kendileri mansur yavaş'ın ittifak adayı olmasına karşı değil miydi?
  • (bkz: mr biceps)
hesabın var mı? giriş yap