• çek cumhuriyeti'nde bulunan ve universitelerin isim geleneğini takiben bulunduğu şehrin adını taşıyan sosyal bilimler alanında eğitim veren üniversitemsi. faculty of science bölümleri tavsiye edilir. ayrıca department of human geography and regional development gibi mezun olduktan sonra bile adını tam söyleyemeyeceğiniz bir bölümü bünyesinde barındırır bu tanrı'nın kesinlikle kutsamayacağı evrenkent.
    limits of development of india and china gibi her öğrencinin hayalindeki tartışma konularının ders olarak verildiği, öküz olsanız trene bakma dersi koyacak kadar aktif bir sisteme sahiptir. ayrıca eğitim-öğretimi teşvik etmek için 2 adet ben tipli erkeğin karşısına 8 tane güleryüzlü, kibar, zeki, adamın aklını başından alan kainat güzellerini koyaraktan sıkıysa tartışın len şimdi diyen, zaman zaman öğrencilelerini çeşitli sebeplerle(!) terleten eğitim yuvası.
    ayrıca kesinlikle türk dostu olan tomáš drobík gibi öğretim görevlisini bünyesinde barındırır. tomáš'tan gördüğüm iyiliği ve anlayışı babamdan görmedim.
    http://www.osu.eu/

    gelecek nesile sesleniş: len, novy turecky studentsky na ostravska univerzita! bizim ayyuka çıkardığımız güzel namı bozmayın orda! ayrıca veronikama da yavşamayın sakın!
hesabın var mı? giriş yap