• sen türkiye'nin en iyi eğitim almış ve en entelektüel adamlarından birisisin gidip böyle saçma sapan bir reklamda oynamak yakıştı mı sana. kaç para verdiler, tehdit mi ettiler seni ? sen ömrünü okumakla geçirmişin, hayallerinin peşinden koşmuşun ne gerek vardı şimdi.

    böyle eğitimli ve görmüş geçirmiş adamların bu tarz dizi-film ve reklamlarda gördüğümde şaşırıyorum.
    bu adamları bile para bozuyorsa bizim gibileri ne yapar ?

    reklam:reklam

    edit: hayatını sürdürebilmesi için para kazanması gerekli olduğunu söyleyen arkadaşlara söyleyeceğim öyle öz geçmişle ve eğitimle parasız kalıyorsa bir şey demiyorum. bu sadece vedat milor için geçerli değil çok örnekleri var. xavi'nin katara gitmesi, solcu, halkıcı diye geçinen çoğu tiyatrocunun kapitalist film-dizilerde oynaması... bana tuhaf geliyor.
  • (bkz: sana ne)
  • bundan böyle knorr alarak destek vereceğim hadisedir. knorr ürünleriyle tam olarak ne yapacağımı tam bilmiyorum ama bu adam öneriyorsa(reklamdan para alması önemli değil) bir bildiği vardır.

    sen git hülya avşarın reklamlarında oynadığı ürünlerden al kardeş. tutan yok seni. hülya avşar, acun ılıcalı kazanacağına vedat milor kazansın.

    bravo milor reis. knorr ürünleri şimdiden kalite ve vizyon kokuyor. harika.
  • reklamda tv8 arda da var ve bu reklam baya eski, cidden yeni mi gördünüz?
  • bu ürünleri zaten ev kadınları kullanıyor, düzgün hiç bir restorant çeşni kullanmaz. bundan dolayı bu reklamda oynaması sakıncalı değil. markayı övmek istemiyorum ama reklam güzel olmuş. bu da ajansın başarısı ve markanın kaynak sunması...
  • (bkz: svihs)*
  • çeşni baharat reklamı olduğu için vedat milor gurmeliğine olumsuz katkı yapmayan reklamdır.
  • bir ürünün reklamda bir ünlü oynuyor diye gidip onu alıyorsanız kapitalizmin kucağına oturmuşsunuzdur zaten.kaldı ki vedat milör'ün reklam filminde oynaması hayatını idare etmesi için gerekli parayı kazandığı, sıradan ve yadırganmayacak bir "iş"tir. eğer bir yemek programında sırf para aldığı aldığı için knorr'u övüp tavsiye etse o zaman karaktersizden üç kuruşluk adama bir sürü sıfat yakıştırabilirdiniz ama adamı adı üzerinde reklam olan bir şeyde reklam yaptığı için eleştirmek oldukça haksız bir yaklaşım.
hesabın var mı? giriş yap